Ιστότοπος Δικτύου Συμπαραστατών

photo[5]

Σε υλοποίηση του ψηφίσματος της 18.12.2012 του Δικτύου Συμπαραστατών του Δημότη και της Επιχείρησης και Περιφερειακών Συμπαραστατών του Πολίτη και της Επιχείρησης τέθηκε ήδη σε λειτουργία η σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα: www.symparastates.org


Στα δημόσια προσβάσιμα μέρη του ιστότοπου παρατίθενται πληροφορίες για τους εν ενεργεία Συμπαραστάτες που είναι μέλη του Δικτύου, το θεσμικό πλαίσιο του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης και του Περιφερειακού Συμπαραστάτη  του Δημότη και της Επιχείρησης, τις συνεδριάσεις του Δικτύου και τις σχετικές ανακοινώσεις του. Ο ιστότοπος σχεδιάστηκε από το Γραφείο του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αθηναίων που έχει οριστεί ως συντονιστής του Δικτύου.


Από τις 18.12.2012 που ανακοινώθηκε η ίδρυση του Δικτύου έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την συμμετοχή σε αυτό και Συμπαραστάτες από 4 Δήμους εκτός Αττικής. Η δημιουργία Δικτύου έχει υποδειχθεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης, με το Ψήφισμα 80/1999 των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών της Ευρώπης για τον ρόλο των τοπικών διαμεσολαβητών/συνηγόρων στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών.


 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr/symparastatis" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552
Τηλ. 210 3722001
Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 210 5277000
Περισσότερα
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.