Εγχειρίδιο Συμπαραστάτη

23.7.2014 - Με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αθηναίων, δίνεται στην δημοσιότητα το "Εγχειρίδιο Συμπαραστάτη" που συνοψίζει τις καλές πρακτικές, τις μεθόδους διαμεσολάβησης και τις διαδικασίες που πρέπει να διαμορφωθούν για την αποτελεσματική και διαφανή λειτουργία του θεσμού.

Με την δημοσίευση αυτή, ανταποκρινόμαστε σε σειρά αιτημάτων από δημοτικές αρχές και άλλους ενδιαφερόμενους που αναζητούν πληροφόρηση και τεχνογνωσία για την οργάνωση και λειτουργία του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης σε άλλους δήμους, ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου που εκκινεί τον Σεπτέμβριο του 2014.

Το Εγχειρίδιο μπορείτε να βρείτε εδώ, σε μορφή .pdf.

ΣυνημμένοΜέγεθος
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ 656.16 KB

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr/symparastatis" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552
Τηλ. 210 3722001
Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 210 5277000
Περισσότερα
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.