Καταγγελία για άστεγο σε κακή κατάσταση (Πατησίων)

Υπόθεση 453

Υποβολή: 5.5.214

Προωθήθηκε άμεσα στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων

Απάντηση Κ.Υ.Α.Δ.Α.: 14.5.2014

Σύμφωνα με την απάντηση της Διευθύντριας του Κ.Υ.Α.Δ.Α., στις 12.5.2014, ώρα 16.30, ένας υπάλληλος της κοινωνικής και ένας υπάλληλος ιατρικής υπηρεσίας του Κέντρου διενέργησαν παρέμβαση. Κατά την αυτοψία στο σημείο δεν εντοπίστηκε άστεγος, ούτε παρατηρήθηκε ένδειξη καταλύματος για πιθανή διαμονή αστέγων, ενώ ο χώρος ήταν καθαρός και χωρίς ίχνος ρυπαρότητας. Η επιστημονική ομάδα κινήθηκε και περιμετρικά του Πολυτεχνείου, προκειμένου να ελέγξει περιμετρικά το χώρο του Πολυτεχνείου: επί των οδών Στουρνάρη, Τοσίτσα και Μπουμπουλίνας δεν εντοπίστηκε άστεγος και δεν παρατηρήθηκαν ενδείξεις καταλυμάτων αστγων. Η διεύθυνση ενημερώνει ότι καθημερινά οι επιστημονικές ομάδες πραγματοποιούν πεζοπόρες επιτόπιες παρεμβάσεις για να εντοπιστούν κι ενημερωθούν οι άστεγοι για τα προγράμματα στέγασης, σίτισης, ένδυσης και κοινωνικού φαρμακείου το Κ.Υ.Α.Δ.Α, για τους χώρους που μπορούν να κάνουν μπάνιο.

ΣυνημμένοΜέγεθος
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΑΔΑ150.15 KB

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr/symparastatis" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552
Τηλ. 210 3722001
Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 210 5277000
Περισσότερα
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.