Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάθε χρόνο, λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι, παρουσιάζει το Φεστιβάλ στο Θέατρο Κολωνού, το οποίο περιλαμβάνει σειρά θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προσφέρει με συνέπεια πολιτιστικά ερεθίσματα σε όλους τους πολίτες.

Οι εκδηλώσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων, που αφορά στη διοργάνωση πολιτιστικών δρώμενων προσβάσιμων σε όλους τους πολίτες της Αθήνας, έτσι ώστε να φέρει σε επαφή όλους τους κατοίκους της με εκδηλώσεις όλων των ειδών, δίνοντας ποιότητα ζωής στις γειτονιές της πόλης μας και μία πολιτιστική πινελιά στην καθημερινότητά τους.

Η είσοδος για όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη.

Το Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού βρίσκεται στην οδό Καπανέως & Αλεξανδρείας στον Κολωνό.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.