Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων δίνει κάθε χρόνο ζωή στο Θέατρο του Αττικού ΄Αλσους συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την ποιότητα. Το Αθηναϊκό Φεστιβάλ στο Αττικό  Άλσος διοργανώνεται με τη συνεργασία της Υπερνομαρχίας Αθηνών - Πειραιώς κάθε καλοκαίρι, όπου γνωστά και αγαπημένα ονόματα από όλους τους χώρους δίνουν το δικό τους παρόν στο Αττικό Θέατρο, προσφέροντας έτσι μία δροσερή νότα στα βράδια των κατοίκων της πόλης μας με εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών, αναδεικνύοντας έτσι την πλούσια εγχώρια παραγωγή στον πολιτισμό.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει παραστάσεις θεάτρου, μουσικής, παιδικού θεάτρου, χορού, αφιερώματα, καθώς και διεθνούς φήμης παραγωγές.

O Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Αθηναίων στοχεύοντας να κάνει τον πολιτισμό κτήμα όλων των κατοίκων της πόλης, παρουσιάζει το Φεστιβάλ με συμβολικό ή στις περισσότερες περιπτώσεις με μηδενικό εισιτήριο, ώστε οι παραστάσεις να είναι προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

O κόσμος κάθε χρόνο αγκαλιάζει και στηρίζει το Αθηναϊκό Φεστιβάλ, γεμίζοντας κάθε βράδυ το θέατρο ασφυκτικά. Αυτό είναι και η δική μας ικανοποίηση, δίνοντάς μας έτσι δύναμη να συνεχίζουμε και να το κάνουμε ακόμη καλύτερο.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα εισιτήρια στα τηλέφωνα 210 3621601 - 210 3630706 του Πνευματικού Κέντρου, στη Γραμμή του Δημότη 1595 και στο ημερολόγιο εκδηλώσεων της ιστοσελίδας.

Η είσοδος στο θέατρο του Αττικού ΄Αλσους είναι από την οδό Καρπενησιώτη επί του περιφερειακού Γαλατσίου (Τουρκοβούνια). Η πρόσβαση στο Θέατρο γίνεται από τον κόμβο Κηφισίας - Κατεχάκη μέσω της οδού Μουσών (μπροστά από το ΛΗΤΩ) ή από την οδό Πατησίων μέσω της Λεωφόρου Γαλατσίου, Πρωτοπαπαδάκη.

 

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.