Στάδιο Α’ : Η υφιστάμενη κατάσταση στην πόλη

Σε αυτό το στάδιο αποτυπώνονται τα προβλήματα της πόλης αναφορικά με την κινητικότητα επιβατών και εμπορευμάτων, αλλά και οι προς ανάδειξη ευκαιρίες.  Μέσω ποσοτικοποιημένης ανασκόπησης συγκεκριμένων δεικτών παρέχεται η εικόνα της υφιστάμενης κατάστασης και αντίστοιχα μετράται η πρόοδος κατά την ολοκλήρωση του Σχεδίου.

Για την πλέον ρεαλιστική αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή των πολιτών, ώστε να γίνουν κατανοητά τα προβλήματα και να προσδιοριστούν οι ανάγκες κινητικότητας. Ο τρόπος συμμετοχής μπορεί να γίνει εναλλακτικά με δύο τρόπους. Είτε απαντώντας στο ερωτηματολόγιο, είτε με επισήμανση στο χάρτη σημείων και διαδρομών στην πόλη με τα προβλήματα που εντοπίζονται ή τις ευκαιρίες που αναδεικνύονται.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.