ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ

Με παιδικές φωνές και περήφανους μπαμπάδες θα γεμίσει την Κυριακή 19 Ιουνίου ο πρόσφατα ανανεωμένος Εθνικός Κήπος στην καρδιά της Αθήνας. Οι παιδαγωγοί από τους 68 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του Δήμου Αθηναίων σχεδίασαν με ενθουσιασμό μία μεγάλη εκδήλωση για την ημέρα του πατέρα με τίτλο: «Σήμερα γιορτάζεις μπαμπά και η Αθήνα σε τιμά».

Από τις 10 π.μ έως τη 1μ.μ επισκέπτες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δράσεις, όπως το  λούνα  πάρκ των χρωμάτων,  ψυχοκινητικά παιχνίδια (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σφεντόνα και μπαλάκια με στόχους), σε θεατρικό παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιών, στην γωνιά του νερού καθώς και σε διάφορα αυτοσχέδια εναλλακτικά παιχνίδια. 

Τα παιδιά θα μπορούν να φτιάξουν στο εργαστήριο του πηλού δώρα για τον μπαμπά, όπως κομπολόι ή μπρελόκ σε σχήμα αυτοκινήτου.

Στο εργαστήριο φωτογραφίας παιδαγωγοί θα φωτογραφίζουν τα παιδιά με τον μπαμπά τους σε φόντο έκπληξη . Φωτογραφίες των μεγάλων θα μπορούν να αποκτήσουν οι μικροί μας φίλοι και  αν πείσουν τους μπαμπάδες να χρησιμοποιήσουν τις ειδικά ζωγραφισμένες  κούτες  με διάφορους υπερήρωες .

Οι συγκεκριμένες  δράσεις θα πραγματοποιηθούν και θα υποστηρίζονται από το παιδαγωγικό προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο έτσι ώστε τα παιδιά και οι γονείς τους να περάσουν μια ξεχωριστή ημέρα γιορτάζοντας την ημέρα του πατέρα.  

Δώρα, εκπλήξεις, μουσική και πολύ κέφι περιμένουν μικρούς και μεγάλους!  

 

Ημερομηνία: 
Παρ, 17/06/2022 - 10:50

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.