nov_2021_1920x1080

Θέλεις να ανακαλύψεις τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που είναι αναγκαία για να «απογειωθείς» στον εργασιακό σου τομέα; Να γνωρίσεις πώς να προσαρμόζεσαι με επιτυχία στην ελληνική αγορά και τις τάσεις της; Να αναπτύξεις δεξιότητες που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο; Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τα πάντα για τον τομέα που σε ενδιαφέρει, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς και του σύγχρονου επαγγελματία.

Και αυτόν τον μήνα, μία σειρά από νέα αλλά και αγαπημένα προγράμματα προσκαλούν τους επαγγελματίες του σήμερα και του αύριο να ανακαλύψουν όλα όσα χρειάζονται για να διαπρέψουν στον τομέα τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη που δραστηριοποιούνται ήδη στον χώρο, σε νέους επιχειρηματίες που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα καθώς και σε φοιτητές ή σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε τομείς όπως το πάντα επίκαιρο ψηφιακό μάρκετινγκ, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η αντιμετώπιση κρίσεων αλλά και η ανάπτυξη softskillsόπως είναι η προσωπική αυτοβελτίωση.

Την εισήγηση κάνει ο έμπειρος καθηγητήςΓεράσιμος Τζαμαρέλος, κάτοχος διδακτορικού στο marketingmanagement, με περισσότερες από 9.500 ώρες διαλέξεων στο βιογραφικό του καθώς και αξιόλογοι συνεργάτες του INNOVATHENS. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται δια ζώσης -για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων- στο Αεριοφυλάκιο 2, ενώ δίνεται και η δυνατότητα για συμμετοχή μέσω ZOOM(εργαστήρια) ή livestreaming (δωρεάν σεμινάρια).

Αναλυτικότερα για το πρόγραμμα:

Workshops

Το άκρως επιτυχημένο και ιδιαίτερα αγαπημένο 3ήμερο εργαστήριο DigitalMarketing επιστρέφει και αυτόν τον μήνα για να παρουσιάσει μέσα σε 12 ώρες πώς χτίζεται μια ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας μέσα από τις ιστοσελίδες, τα κυριότερα socialmedia, τα GoogleAdwords και Analyticsκ.ο.κ.Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται ιστοσελίδες, θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές του SEO και τοengagement ενώ στο τέλος του εργαστηρίου θα είναι σε θέση να προβλέπουν τα ρίσκα στο digitalmarketing και να διακρίνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά τους.

Για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τη γνώση τους και να εξειδικευτούν ψηφιακό μάρκετινγκ, το INNOVATHENS παρουσιάζει για πρώτη φορά το 5ήμερο εργαστήριο DigitalMarketing 5 DayProject,έναν εντατικό κύκλο μαθημάτων μίας εβδομάδας και συνολικής διάρκειας 20ωρών. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν επιτυχημένα websites και να υλοποιούν ενέργειες mobilemarketing+PLSystem, θα γνωρίσουν τις τεχνικές SEO (ειδικότερα, το πεδίο των expiredfields), θα ανακαλύψουν εναλλακτικές επιλογές διαφήμισης και τα σημαντικότερα tips των δημοφιλέστερων socialmedia. Ακόμη, το εργαστήριο θα εξετάσει τοpodcast σε επίπεδο expandon+expandoff για landingpages και τη σημασία των one-page-sites με apps.

Ακόμη, και τον Νοέμβριο, το INNOVATHENS θα πραγματοποιήσει μία σειρά από εργαστήρια σε συνεργασία με την εταιρεία 365 EvolutionLab και εισηγήτρια την Ειρήνη Κάσδαγλη, professionalcertifiedNLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), lifecoach και ιδρύτρια της εταιρίας. Μέσα από τοworkshopTrainyourBrain, θα ανακαλύψουμε πώς με καθημερινές πρακτικές μπορούμε να «εκπαιδεύσουμε» τον εγκέφαλό μας να αποκτήσει καλές νοητικές συνήθειες που θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε την αριστεία σε κάθε τομέα της ζωής, ενώ στοεργαστήριο Όλα είναι στο μυαλό θα γνωρίσουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις, πώς δημιουργούνται και πώς μπορούμε να απαλλαγούμε απ’ αυτέςμε στόχο να κατακτούμε όσα επιθυμούμε. Και βέβαια, Η εξίσωση της πρώτης εντύπωσης έρχεταιγια να μας φέρει σε επαφή με την έννοια της πολυπόθητης ενσυνειδητότητας (mindfulness) και τα πολλαπλά οφέλη της στην καθημερινή ζωή, τόσο σε προσωπικό όσο σε και επαγγελματικό επίπεδο.

FreeSeminars

Οι ταχύτατες τεχνολογικές εξελίξεις και η πανδημία του covid-19 έχουν φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για Ψηφιακό Μετασχηματισμό, μία έννοια που θα εξεταστεί σε βάθος μέσα από ένα συναρπαστικό δωρεάν σεμινάριο.Η προσαρμογή μίας επιχείρησης στο ψηφιακό περιβάλλον, η βέλτιστη αξιοποίηση των ψηφιακών καναλιών και η απαραίτητη εκπαίδευση του προσωπικού ώστε να ανταποκρίνεται στις επιταγές της νέας εποχής είναι οι θεματικές που θα συζητηθούν.

Ένα ακόμη επίκαιρο σεμινάριο με τίτλοCrisisManagementin Covid-19 έρχεται για να διδάξει πώς επιτυγχάνεται η αποτελεσματική αντιμετώπιση κρίσεων στον επαγγελματικό χώρο εν μέσω πανδημίας. Το πρόγραμμά έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των τμημάτων Επικοινωνίας, Marketing, Εξυπηρέτησης Πελατών και CrisisΜanagement.

Τέλος, το σεμινάριοPersonalDevelopment θα καταδείξει πώς η προσωπική ανάπτυξη συνδέεται με την αυτοπραγμάτωση και την ιδανική ηγεσία (leadership),ενώ στο Πάτα pause! (σε συνεργασία με την 365 EvolutionLab), θα γίνει μία πρώτη επαφή με την έννοια του mindfulness και πώς μέσα από αυτή η σπουδαία δεξιότητα μπορούμε να ζούμε με πιο ποιοτικό τρόπο.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια, τις ημερομηνίες και τα κόστη θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS. Εξασφάλισε τώρα τη θέση σου και γίνε ειδικός στον τομέα που σε ενδιαφέρει!

 

Ημερομηνία: 
Τετ, 27/10/2021 - 16:35

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.