antars.logo_

Οι Ναζί προσπαθούν να ξαναβγούν από τον υπόνομο , με τον μόνο τρόπο πού ξέρουν και μπορούν , με ψέματα και συκοφαντίες κατά της αριστεράς.  Σήμερα 19-4-2021 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων , η Ουρανία Μιχαλολιάκου , δημοτική σύμβουλος με την καταδικασμένη ως εγκληματική οργάνωση , ναζιστική Χρυσή Αυγή, εξέμεσε όσο ναζιστικό δηλητήριο είχε κατά του Πέτρου Κωσταντίνου , Δημοτικού συμβούλου με την παράταξη « Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας»

Ζήτησε το λόγο πριν από την ημερήσια διάταξη , επικαλούμενη προσχηματικά , το θέμα του εμπρησμού της MARFIN , μόνο και μόνο για να πει εν γνώσει της ψέματα και συκοφαντίες ότι δήθεν ο σύμβουλος της Ανταρσία «ήταν παρών στις δολοφονίες». Η αισχρή συκοφαντία , ευτυχώς συνάντησε την αντίδραση όλων των δημοκρατικών παρατάξεων του δήμου Αθηναίων , εκτός βέβαια , από τους ομογάλακτους της Χρυσής Αυγής.

Είναι αδιανόητο να παρουσιάζονται τα σύμβολα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής στα δημοτικά συμβούλια προσβάλλοντας την μνήμη των δολοφονημένων από τα τάγματα εφόδου, του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.

Εκτός από την αυτονόητη προσφυγή στη δικαιοσύνη για όσα αισχρά ψέματα και συκοφαντίες κατά του Πέτρου Κωσταντίνου εκστόμισε η ναζίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου, χρειάζεται, άμεσα να φροντίσουμε να παρθούν όλα τα μέτρα για να μπεί τέλος στις νέες προκλήσεις των ναζί . .

Να εφαρμοστεί, με όλα τα αναγκαία πρακτικά μέτρα, η απόφαση του Α τριμελούς Εφετείου της Αθήνας της 7 Οκτωβρίου 2020 με την οποία καταδικάστηκαν η ηγεσία και τα βασικά στελέχη της ΧΑ για διεύθυνση και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή

Να κλείσουν ΤΩΡΑ όλα τα γραφεία- ορμητήρια εγκληματικών δράσεων της εγκληματικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .

Να παυθεί η Ουρανία Μιχαλολιάκου και οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της καταδικασμένης ως εγκληματικής οργάνωσης «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» , με εφαρμογή τού άρθρου 237 ΔΚΚ , σύμφωνα με το οποίο «.. δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ……. επιτρέπεται να παυθούν για σοβαρούς λόγους δημόσιου συμφέροντος, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών ….» και είναι προφανώς προς το δημόσιο συμφέρον , να μην υπάρχουν ορκισμένα μέλη και στελέχη , καταδικασμένης ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια .

Ο Δήμαρχος Mπακογιάννης και οι περιφερειάρχες να εκκινήσουν τις διαδικασίες παύσης τους και να σταματήσουν κάθε διευκόλυνση στους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Χρυσοχοίδης να συλλάβει τον φυγόδικο , καταδικασμένο ναζί Χ Παππά , αντί να κυνηγά τη νεολαία από τις πλατείες .

Ο υπουργός δικαιοσύνης Τσιάρας να φροντίσει για την άμεση ψήφιση της άρσης της ασυλίας του καταδικασμένου για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Ι .Λαγού , αντί να καθυστερεί τη διαδικασία άρσης της ασυλίας , στέλνοντας αμετάφραστες χιλιάδες σελίδες στη αρμόδια επιτροπή της Ευρωβουλής.

Να πούμε όχι στη συνεχιζόμενη ανοχή και συγκάλυψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλα τα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής και του φασιστικού συρφετού και να απαιτήσουμε την άμεση εφαρμογή της καταδικαστικής απόφασης του Α τριμελούς Εφετείου της Αθήνας της 7 Οκτωβρίου 2020.

Ζητάμε την άμεση και απόλυτη καταδίκη των φασιστικών κραυγών του Βελόπουλου , πού τόλμησε να ζητήσει , μέσα στη Βουλή την αναβίωση των τόπων εξορίας για τους αγωνιστές της αριστεράς .

Ποτέ ξανά φασισμός

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.