innovathensacademy_marketing_from_scratch_1200x675

Θέλεις να γνωρίσεις το marketing… από την αρχή; Να μάθεις πώς χτίζεται μια επιτυχημένη στρατηγική και πώς συνδέεται με τη διαφήμιση και τις πωλήσεις; Σε ενδιαφέρει το εξαγωγικό μάρκετινγκ και οι διεθνείς αγορές;

Μήπως είσαι ο team leader του μέλλοντος;

Όλες οι απαντήσεις έρχονται τον Δεκέμβριο στο INNOVATHENS!

*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων μέσω ZOOM

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, προσκαλεί επαγγελματίες και  επίδοξους marketers να ανακαλύψουν το μάρκετινγκ… από την αρχή, μέσα από τον εκπαιδευτικό κύκλο σεμιναρίων Marketing from scratch που έρχεται τον Δεκέμβριο στο πλαίσιο του INNOVATHENS Academy, με εισηγητή τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο. Όλα τα εργαστήρια πραγματοποιούνται μέσω ZOOM για συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Καθώς, λοιπόν, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τα τετράωρα πρωινά εργαστήρια (11.00 – 15.00) του Δεκεμβρίου έχουν στόχο να βάλουν γερές βάσεις στο θέμα μάρκετινγκ, αναλύοντας εις βάθος όλες τις πτυχές του: τη στρατηγική μάρκετινγκ, τις εξαγωγικές διαδικασίες, την επικοινωνία μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και βέβαια τις πολυπόθητες πωλήσεις. Τα εργαστήρια απευθύνονται τόσο σε στελέχη μάρκετινγκ και εργαζόμενους ή επαγγελματίες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στο επαγγελματικό τους περιβάλλον όσο και σε φοιτητές που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Ο εκπαιδευτικός κύκλος ξεκινά τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου με το workshop Marketing essentials. Εκεί, οι συμμετέχοντες θα μάθουν ποια είναι τα σημαντικότερα πεδία ανάπτυξης και θα γνωρίσουν όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για μια επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ, με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου, ακολουθεί το workshop Basics of Strategic Management, όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν πρακτικά όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για το επιτυχημένο strategic management μιας επιχείρησης, ενώ την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, το εργαστήριο Principles of Economics θα αναλύσει σε πρακτικό επίπεδο τα δέκα στοιχεία της επιτυχημένης διαδικασίας τιμολόγησης και των οικονομικών μιας επιχείρησης.

Θέλεις να γίνεις team leader; Τότε το πρόγραμμα Leadership and Team Development που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου είναι φτιαγμένο για σένα, καθώς θα παρουσιάσει όλα τα εργαλεία και τις δεξιότητες που χρειάζεται κάποιος για να ηγηθεί μιας ομάδας αποτελεσματικά. Μέσα από το  συγκεκριμένο workshop, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν ότι δεν χρειάζεται κόπος αλλά ο σωστός τρόπος για να «χτίσουμε» μια ομάδα!

Το επόμενο εργαστήριο, με τίτλο Export Marketing, έρχεται την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου για να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με την ανάλυση του  μάρκετινγκ πέρα από την εγχώρια αγορά, εξετάζοντας αγορές και προϊόντα σε διεθνές επίπεδο. Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεματικές όπως η διαμόρφωση του προϊόντος, της τιμής, της διανομής και στρατηγικών προβολής στο πλαίσιο της επιχείρησης που στοχεύει στις εξαγωγές.

Στις 9 Δεκεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στα μυστικά της Διαφήμισης μέσα από μια εισήγηση που παρουσιάζει τη στενή σχέση μεταξύ διαφημιστικής στρατηγικής και στρατηγικής μάρκετινγκ. Το σεμινάριο επικεντρώνεται στις κλασικές και σύγχρονες προσεγγίσεις στη μελέτη της διαφήμισης (ιεραρχικά μοντέλα της διαφήμισης, μοντέλα διαφήμισης σε συνθήκες υψηλής και χαμηλής ανάμειξης, πλέγματα στόχων-στρατηγικής κ.α.) και εξετάζει σε βάθος τόσο τον στρατηγικό όσο και τον δημιουργικό σχεδιασμό και υλοποίηση.

Και μετά τη διαφήμιση έρχονται… οι πωλήσεις! Ο εκπαιδευτικός κύκλος του Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου με το workshop Sales Management που θα μελετήσει τον απώτερο στόχο κάθε επιχείρησης, δηλαδή τις πωλήσεις. Ο στρατηγικός ρόλος του προσωπικού, η διαδικασία πωλήσεων, ο καθορισμός στόχων, η έρευνα και η αξιολόγηση δεδομένων και αποτελεσμάτων, η αναθεώρηση στόχων είναι μερικές από τις θεματικές που θα αναλυθούν.

Μην χάνεις χρόνο! Κλείσε τώρα τη θέση σου και μάθε τα πάντα για ο μάρκετινγκ… από την αρχή!

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS: www.innovathens.gr

#INNOVATHENSAcademy

#INNOVATHENSWorkshops

#INNOVATHENSEducation

Πληροφορίες:

Πότε: 30 Νοεμβρίου & 1, 2, 7, 8, 9, 10 Δεκεμβρίου 2020

Ώρες: 11.00-15.00 (4 ώρες)

Η συμμετοχή γίνεται μέσω ZOOM για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Κόστος: 30€/εργαστήριο

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι πτυχιούχος στην επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή, κάτοχος διδακτορικού στο marketing management και τριών μετα-διδακτορικών τίτλων (συμπεριφορά καταναλωτή, digital branding, personalization fields in digital campaigns) αλλά και έμπειρος εισηγητής, με  χιλιάδες ώρες διαλέξεων σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

Ημερομηνία: 
Δευ, 30/11/2020 - 11:00 - Πεμ, 10/12/2020 - 15:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.