innov_workshops_november_370x3001

Τι θα γίνει αν δοκιμάσουμε να σκεφτούμε ελαφρώς… διαφορετικά ; Ποια τα οφέλη και ποιες οι προκλήσεις στη διαδοχή μιας επιχείρησης; Πώς διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά μια κρίση; Και ποια η κατάσταση στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα και καινοτομία; Κάθε Παρασκευή του Νοεμβρίου, το INNOVATHENS δίνει όλες τις απαντήσεις!

*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σχεδίασε (και) για τον Νοέμβριο ένα σούπερ ενδιαφέρον και up-to-date εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες. Και αυτόν τον μήνα, λοιπόν, το INNOVATHENS προσκαλεί φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη, επιχειρηματίες αλλά και όποιον/-α θέλει να είναι ενήμερος/-η για τις εξελίξεις στην αγορά, να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα Free Workshops –πλέον μόνο – μέσω live streaming.

Πιο αναλυτικά, το πρώτο σεμινάριο του μήνα έρχεται την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου με τίτλο «Τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά». Τελικά υπάρχουν αξίες ή όχι; Τα ανθρώπινα δικαιώματα στον χώρο εργασίας είναι απλά ένα σύστημα και τίποτε άλλο; Ποιά η δομή της ανθρώπινης εμπειρίας; Σε έναν κόσμο που θέλει να ανήκεις στη μάζα και να συμπεριφέρεσαι όπως όλοι οι άλλοι, θα παρουσιαστούν μερικά χρήσιμα «κλειδιά» ώστε να αναπτύξεις την εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία σε μια γλώσσα που θα διατηρεί ανέπαφη την ταυτότητά σου: στη δική σου γλώσσα.

Μία εβδομάδα μετά, στις 13 Νοεμβρίου, θα έρθουμε σε επαφή με τα οφέλη και τις προκλήσεις που δημιουργεί η «Διαδοχή στις ελληνικές μικρές επιχειρήσεις». Καθώς ο άνθρωπος επιθυμεί να μεταφέρει στους απογόνους του το δημιούργημά του, υπάρχει εξέλιξη μετά τον οραματιστή από τη νέα γενιά και τη διαδοχή; Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι οι οικογενειακές επιχειρήσεις, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, η διαδικασία διαδοχής και τα προβλήματα που απορρέουν από αυτήν.

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, το σεμινάριο “Crisis Management” θα μας προετοιμάσει στην αντιμετώπιση κρίσεων κάθε επιπέδου στον εργασιακό χώρο. Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα μάθουμε τι είναι οι κρίσεις και πώς να τις διαχειριζόμαστε πρακτικά και αποτελεσματικά, πώς να επικοινωνούμε με το κοινό και τους πελάτες μας, ενώ θα αποκτήσουμε δεξιότητες ώστε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε προγράμματα διαχείρισης κρίσεων.

Έχεις ήδη επιχείρηση ή σκοπεύεις να δημιουργήσεις μία; Την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, το INNOVATHENS παρουσιάζει το ιδιαίτερα ενδιαφέρον workshop «Δημιουργία ευκαιριών σε περίοδο οικονομικής κρίσης». Ποια είναι η κατάσταση της οικονομίας σήμερα; Σε τι επίπεδα κινείται η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία στις μέρες μας; Θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε στα παραπάνω ερωτήματα –όπως και σε πολλά άλλα- ενώ θα δοθούν και γενικές συμβουλές γύρω από το επιχειρείν.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS.
#INNOVATHENSWorkshops
#INNOVATHENSEducation
Μπορείς να τα παρακολουθήσεις όλα μέσω live streaming στο παρακάτω link: www.innovathens.gr/live/

Πληροφορίες:

Πότε:
Τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά | 06.11.2020
Η διαδοχή στις ελληνικές μικρές επιχειρήσεις | 13.11.2020
Crisis Management | 20.11.2020
Δημιουργία ευκαιριών σε περίοδο Οικονομικής Κρίσης | 27.11.2020
Ώρες: 12.00 – 13.30
Πού: Online μέσω live streaming στο www.innovathens.gr/live

*Δωρεάν συμμετοχή. Απαραίτητη η προεγγραφή.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι πτυχιούχος στην επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή, κάτοχος διδακτορικού στο marketing management και τριών μετα-διδακτορικών τίτλων (συμπεριφορά καταναλωτή, digital branding, personalization fields in digital campaigns) αλλά και έμπειρος εισηγητής, με  χιλιάδες ώρες διαλέξεων σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

INNOVATHENS powered by Samsung
Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων
Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2
Πειραιώς 100 Γκάζι, 11854 Αθήνα
213 0109300
[email protected]
www.innovathens.gr

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
213 0109300

[email protected]

www.athens-technopolis.gr

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

 

Ημερομηνία: 
Παρ, 06/11/2020 - 12:00 - Παρ, 27/11/2020 - 13:30

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.