31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 05:19

07/08/2020 – 10/09/2020: Δράσεις πυροπροστασίας – Καθαρισμός ξερής φυτικής ύλης στους Λόφους και τα Άλση του Δήμου Αθηναίων για τα έτη 2020-2021

Ο Δήμος Αθηναίων διακηρύσσει, ηλεκτρονική ανοικτή διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης, άνω των ορίων, για την παροχή υπηρεσιών(εκτέλεση εργασιών) «δράσεων πυροπροστασίας – Καθαρισμός ξερής φυτικής ύλης (από πεύκα, θάμνους κ.λ.π.)στους Λόφους και τα Άλση του Δήμου Αθηναίων για τα έτη 2020-2021» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, συνολικής εκτιμώμενης αξίας: 241.920,00€ + ΦΠΑ 24% 58.060,80€ = 299.980,80€ (διακόσιες ενενήντα εννέα χιλιάδες εννιακόσια ογδόντα ευρώ και ογδόντα λεπτά).

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr .

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: 07/08/2020 και ώρα 08:00

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 10/09/2020 και ώρα 11:00

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, το ύψος της οποίας καθορίζεται στο ποσοστό του 0,5% της εκτιμώμενης συνολικής αξίας της σύμβασης εκτός ΦΠΑ.

Κριτήριο ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, για το σύνολο των άρθρων του προϋπολογισμού της σύμβασης.

Η συνολική χρονική διάρκεια ισχύος της σύμβασης ορίζεται σε είκοσι τέσσερεις (24) μήνες από την ημερομηνία ανάρτησης της σύμβασης στο ΚΗΜΔΗΣ.

Στην δημοπρασία γίνονται δεκτοί ανάδοχοι των ζητουμένων υπηρεσιών υπό τις προϋποθέσεις που τίθενται στη Διακήρυξη.

Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς, απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη Αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr), ακολουθώντας την αντίστοιχη διαδικασία εγγραφής.

Πληροφορίες για την παραπάνω Δημοπρασία μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τη Δ/νση Προμηθειών & Αποθηκών – Τμήμα Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων, Κων/νου Παλαιολόγου 9, 1ος όροφος, τηλ. 213 2082959, κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα, κο Καρακατσάνη Αθανάσιο, e-mail: a.karakatsanis@athens.gr

Η Διακήρυξη θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αθηναίων www.cityofathens.gr., ενώ περίληψη της Διακήρυξης θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή εφαρμογή Διαύγεια στον ιστότοπο http://et.diavgeia.gov.gr/, στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο portal του Δήμου.