3305876

Δήλωση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη για την εκλογή του Γιώργου Μπρούλια ως νέου δημάρχου από τη δημοτική παράταξη «Δικαίωμα στην πόλη – Γ. Καμίνης»
«Συγχαίρω από καρδιάς τον Γιώργο Μπρούλια για την εκλογή του ως δημάρχου Αθηναίων. Είμαι βέβαιος ότι, έχοντας συμμετάσχει από την πρώτη μέρα στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, ο Γιώργος, σε αυτή την τελική ευθεία, θα σταθεί αντάξιος της μεγάλης ευθύνης που οι πολίτες μάς ανέθεσαν το 2010 και το 2014. Ενωμένοι, αποφασισμένοι και δημιουργικοί θα είμαστε έως και την τελευταία ώρα στην υπηρεσία της Αθήνας και των δημοτών της. Συγχαίρω επίσης τη δημοτική μας παράταξη «Δικαίωμα στην πόλη – Γ. Καμίνης» που τα τελευταία εννιά χρόνια, δεν απέδειξε μόνο τι σημαίνει να αγωνίζεται κανείς για την Αθήνα και να νικά τη συντήρηση και τον λαϊκισμό, αλλά παρέδωσε μαθήματα δημοκρατικού ήθους και συνέπειας, που με κάνουν υπερήφανο. Παραδίδουμε τον Σεπτέμβριο μια Αθήνα δυνατή και ζωντανή, με σχέδιο και πόρους για το αύριο, μια Αθήνα που δεν έχει καμία σχέση με την πόλη, που το 2010, παραλάβαμε».

Ημερομηνία: 
Πεμ, 09/05/2019 - 18:55

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.