08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 07:46

Συγκέντρωση Λαϊκής Συσπείρωσης στο Μετς. Παρών ο Θάνος Μικρούτσικος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Μετς η συγκέντρωση με ομιλητή το Νίκο Σοφιανό, υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και τη Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο Θάνος Μικρούτσικος που συνομίλησε για αρκετή ώρα με το Νίκο Σοφιανό. Παρόντες ήταν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νότης Σκούρας, Βίκυ Χαρισιάδη, Ελευθερία Βαζούκη, Ελπίδα Νασιοπούλου και Κώστας Παπαλουκάς.

Επίσκεψη Ν. Σοφιανού και Στ. Λάμπρου στο Μαρκόνι

Σε μια εγκαταλειμμένη γειτονιά της Αθήνας, το Μαρκόνι, βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής ο Νίκος Σοφιανός και ο Στέλιος Λάμπρου, δημοτικοί σύμβουλοι Αθήνας. Πρόκειται για  μια περιοχή για την οποία  επανειλημμένα έχουν κάνει παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο για τα προβλήματά της.

Στη συζήτηση με τους κατοίκους αποτυπώθηκε η αδιαφορία της δημοτικής αρχής, η πίεση από την πολιτική της κυβέρνησης στην καθημερινότητα των κατοίκων που έχουν απομείνει στη γειτονιά και η δέσμευση από πλευράς των συμβούλων του ΚΚΕ να συνεχίσουν την πίεση, στην προσπάθεια να λυθούν τα προβλήματα στην καθαριότητα, στην παιδική χαρά, στην εγκληματικότητα, που είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην περιοχή.

Σε κλίμα αναγνώρισης της συμβολής των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της γειτονιάς έγινε η συζήτηση με τους κατοίκους και αναδείχτηκε η ανάγκη υπερψήφισης των συνδυασμών του ΚΚΕ.