04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 06:27

Εκδήλωση του Job Center του δήμου Αθηναίων – «Η Δυναμική Των Επιχειρήσεων στην Ανάπτυξη Του Ανθρώπινου Δυναμικού»

Ο δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Job Center, διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 14:30 στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας, με θέμα: «Η δυναμική των επιχειρήσεων στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού» σε συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ και την Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης IRC (International Rescue Committee) που δραστηριοποιούνται στον τομέα της απασχολησιμότητας και της πρόσβασης στην εργασία για όλους.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τοποθετήσεις εκπροσώπων επιχειρήσεων, εκπαιδευτικών οργανισμών, δημόσιων φορέων καθώς και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών, με στόχο να αναδειχθούν οι σύγχρονες προκλήσεις και ο ρόλος των επιχειρήσεων και της κοινωνίας στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.

Η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού μέσω προγραμμάτων εκπαίδευσης, ειδικών πολιτικών των επιχειρήσεων και κοινωνικών δράσεων, εξελίσσεται παράλληλα ως σημαντικός παράγοντας, τόσο για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, όσο και για την πρόσβαση για όλους και όλες στην αγορά εργασίας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας & Ισότητας του δήμου Αθηναίων κυρία Μαρία Στρατηγάκη, o Αντιδήμαρχος Μεταναστών και Προσφύγων κ. Λευτέρης Παπαγιαννάκης και ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Νίκος Κουγιουμτζής

Για δηλώσεις συμμετοχής και επιπλέον πληροφορίες: 2105210624/ 6951006496 (Job Center, Χαρούλα Ρούφα)