19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 12:56

Συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων Γιώρογο Καμίνη με τον υποψήφιο δήμαρχο Παύλο Γερουλάνο

Τα μεγάλα ζητήματα της πρωτεύουσας, η πορεία της Αθήνας και η καθημερινότητα  των κατοίκων της κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων κ. Παύλο Γερουλάνο, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας.

Μετά την πρώτη επίσημη συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων με υποψήφιο για τη δημαρχία της Αθήνας, οι κ.κ. Καμίνης και Γερουλάνος προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: «Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα στο Δημαρχείο τον υποψήφιο δήμαρχο και παλιό φίλο Παύλο Γερουλάνο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να τονίσω ότι βλέπω να επικρατεί ένα υψηλό επίπεδο στην αντιπαράθεση των υποψηφίων για το δήμο της Αθήνας, έως σήμερα. Θεωρώ πάρα πολύ σημαντική την κίνησή του να ζητήσει αυτή τη συνάντηση, καθώς οι υποψήφιοι πρέπει να ενημερώνονται υπεύθυνα για την κατάσταση που βρίσκονται οι δήμοι. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε, επιτέλους, τη συνέχεια σε ένα μεγάλο έργο που έχει συντελεστεί στην πόλη της Αθήνας, συνέχεια που βεβαίως πρέπει να διέπει όλη τη δημόσια διοίκηση».

Π.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: «Θέλω να ευχαριστήσω και από μέρους μου τον δήμαρχο και φίλο τον κ. Καμίνη γι’ αυτήν την συνάντηση. Ήταν μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση που έχει στόχο να δούμε πως τα θετικά πράγματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα θα συνεχιστούν. Η επόμενη ημέρα στο δήμο απαιτεί συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα. Προφανώς μεταξύ των υποψηφίων που θα εκλεγούν αλλά και μία συνεργασία με την προηγούμενη ηγεσία, έτσι ώστε τα προγράμματα να ολοκληρωθούν σωστά και να γίνει η σοβαρή δουλειά που πρέπει να γίνει στο δήμο. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι γι’ αυτήν την συνεργασία και νομίζω θα χρειαστεί να κάνουμε ακόμα δύο-τρεις συναντήσεις μέχρι τις εκλογές και σίγουρα μέχρι την παράδοση».

Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: «Και τέσσερις και πέντε, όσες χρειαστούν».