07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2019 09:00

19th Athens Technopolis Jazz Festival

Για επτά ολόκληρες ημέρες, από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου 2019, ο μακροβιότερος μουσικός θεσμός της Αθήνας με ελεύθερη είσοδο θα φιλοξενήσει στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης, όπως κάθε χρονιά, jazz τάσεις από κάθε σημείο του πλανήτη, ενώ και φέτος, η πρώτη μέρα του φεστιβάλ (Δευτέρα 27 Μαΐου 2019) είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην ελληνική μουσική παρουσιάζοντας στο κοινό τα καλύτερα σχήματα που έχει να επιδείξει η ελληνική jazz σκηνή. Δηλώστε συμμετοχή έως τις 15 Μαρτίου.

Are you ready to jazz? Το μεγαλύτερο φεστιβάλ jazz μουσικής της Ελλάδας, το Athens Technopolis Jazz Festival, είναι και επίσημα πια 19 ετών και υπόσχεται να επιστρέψει και φέτος  στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με πολλή jazz, πολλές παράλληλες δράσεις αλλά και άλλα soon-to-be-announced news!

Θέλεις να κερδίσεις τη δική σου θέση στην κορυφαία jazz διοργάνωση της πόλης; Να αυτοσχεδιάσεις μπροστά σε χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό; Να ακουστεί ο ήχος σου σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό; Τότε, δεν έχεις παρά να ανταποκριθείς στο κάλεσμα της Τεχνόπολης ακολουθώντας μία πολύ απλή διαδικασία!

Στόχος του καλέσματος είναι η ανάδειξη δύο ελληνικών μουσικών σχημάτων που θα συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση. Η καλλιτεχνική επιτροπή, μέσα από τις προτάσεις που θα κατατεθούν, θα επιλέξει το μουσικό σχήμα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διεθνές πρόγραμμα της διοργάνωσης κι ένα μουσικό σχήμα που θα παρουσιαστεί στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης ως μία νέα μουσική πρόταση του φεστιβάλ από νέους κι ανερχόμενους καλλιτέχνες της ελληνικής jazz σκηνής.

Η καλλιτεχνική επιτροπή αποτελείται από τους Γιώργο Χαρωνίτη (Αθηνόραμα), Γιώργο Μουχταρίδη (Pepper 96,6) και Λεωνίδα Αντωνόπουλο (Kosmos 93,6).

Η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιότητας:

Χαρακτηριστικά & Οδηγίες:

•Κατάθεση υποψηφιότητας – Καταληκτική ημερομηνία: 15 Μαρτίου 2019

•Κατάθεση υποψηφιότητας – Τίτλος: Μουσικός διαγωνισμός για το 19o Athens Technopolis Jazz Festival

•Οδηγίες αποστολής υλικών

1.Η κάθε υποψηφιότητα θα πρέπει να αποτελείται από τέσσερα έως δέκα τραγούδια, ένα βιογραφικό σημείωμα του καλλιτεχνικού σχήματος και τα στοιχεία επικοινωνίας του εκπροσώπου.

2.Τα τραγούδια θα πρέπει να ψηφιοποιηθούν σε mp3 αρχεία (ποιότητα από 192Kbps έως 320Kbps).

3.Όλα τα υλικά θα πρέπει να γίνουν upload σε μία πλατφόρμα αποστολής αρχείων (Wetransfer, Sendspace, Dropbox) ως μεμονωμένα αρχεία ή ως ένα αρχείο μορφής zip.

4.Τα υλικά θα πρέπει να σταλούν μέσω της πλατφόρμας αποστολής αρχείων στη διεύθυνση [email protected]  και [email protected] .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 213 0109300 (Υπεύθυνη: Ελίνα Λινοξυλάκη) καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από τις 11:00 έως τις 16:00.

#JazzBeThere και… μην ξεχνάς: Once you go jazz, you never go back!

*Αιτήσεις συμμετοχής έως 15 Μαρτίου 2019

Για περισσότερα jazz νέα, επισκεφτείτε τη σελίδα του Athens Technopolis Jazz Festival στο Facebook.