29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 07:33

Αρχίζει κύκλος παρεμβάσεων στις γειτονιές της Αθήνας

Υπάρχει εναλλακτική στην κατάντια των ατέλειωτων συμβιβασμών του ΣΥΡΙΖΑ που ανοίγουν το δρόμο στην ΝΔ!

Με τους αγώνες μας για την αντικαπιταλιστική ανατροπή!

Στη μάχη των εκλογών της Αθήνας θέλουμε να ακουστεί η φωνή της αντίστασης των εργαζόμενων , του αγώνα για μαζικές προσλήψεις και μονιμοποιήσεις αναπληρωτών και συμβασιούχων σε σχολεία, δήμους και νοσοκομεία, του αντιφασιστικού που αποτελεί ανάχωμα στους νεοναζί του Κασιδιάρη, του αντιρατσιστικού κινήματος που παλεύει για να σταματήσουν οι πνιγμοί στη Μεσόγειο και οι αποκλεισμοί στα γκέτο-στρατόπεδα συγκέντρωσης, των γυναικών που αντιπαλεύουν την καταπίεση, της νεολαίας στα πανεπιστήμια που ετοιμάζεται να συγκρουστεί με το νόμο Γαβρόγλου, του κόσμου που παλεύει για ελεύθερους χώρους στις γειτονιές ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Η δικιά μας εναλλακτική είναι η διαγραφή του χρέους και όχι να κάνουμε πλάτες στη συνεχιζόμενη “μεταμνημονιακή” λεηλασία που στηρίζει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος. Είναι η κόντρα με τις ιδιωτικοποιήσεις και το κράτος “νόμου και τάξης” του Μπακογιάννη που σφιχταγκαλιάζει τους φασίστες του Άγιου Παντελεήμονα.

Μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα, πόλη της νικηφόρας αντίσταση των εργατών και των εργατριών, της νεολαίας, πόλη αντιφασιστική, πολυπολιτισμική, ανοιχτή στους μετανάστες, τους ΛΟΑΤΚΙ, τους ανάπηρους!

ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ!

3ο Διαμέρισμα Δήμου Αθήνας

Παρασκευή 25/1, γραφεία 3ης Δημοτικής κοινότητας(Τριών Ιεραρχών 75), 7μμ

Ομιλητές: Λαμπρινή Θωμά, δημοσιογράφος- πρώην εργαζόμενη στον 9.84

Αντώνης Σκαρπέλης ειδικός γραμματέας Ένωσης Γονέων 3ου διαμερίσματος, Αργυρή Ερωτοκρίτου γιατρός ΓΝΑ Γεννηματάς,Τζαβέντ Ασλάμ. πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας

Θα χαιρετήσει ο Πέτρος Κωνσταντίνου υποψήφιος Δήμαρχος με την “Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας”

7ο Διαμέρισμα Δήμου Αθήνας

Πέμπτη 24/1, Πολυδύναμο Κέντρο (Πανόρμου 59),κ 6.30μμ

Ομιλητές: Νίκος Στραβελάκης, οικονομολόγος ΕΚΠΑ, Τάκης Ζώτος δικηγόρος-πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Εύα Ηλιάδη εργαζόμενη ΜΚΟ, Κώστας Καταραχιάς,πρόεδρος Συλλόγου εργαζομένων Αγ.Σάββα, Θένια Ασλανίδη, γιατρός νοσοκομείο Ερυθρός

Θα χαιρετήσει ο Πέτρος Κωνσταντίνου υποψήφιος Δήμαρχος με την “Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας”