Ο Δήμος Αθηναίων προσκαλεί σε ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση (σύμφωνα με τα άρθρα 46 και 47 του ν. 4412/16), μη δεσμευτικής συμμετοχής οικονομικών φορέων, με σκοπό τη συλλογή εποικοδομητικών παρατηρήσεων και σχολίων για τη Μελέτη Προμήθεια ανταλλακτικών – αναλώσιμων υλικών και παροχή υπηρεσιών για την επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Αθηναίων μέσω σύναψης Συμφωνίας Πλαίσιο διάρκειας τριάντα έξι (36) μηνών για χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης για τις ανάγκες της Δ/νσης Μηχανολογικού.

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://www.eprocurement.gov.gr) στο σύνδεσμο “Διαβουλεύσεις” και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων (www.cityofathens.gr), στο μενού «Ημερολόγια Ιστότοπου», υπομενού «Προκηρύξεις και Διαγωνισμοί». Η Διαβούλευση θα διαρκέσει από την ανάρτηση στο ΕΣΗΔΗΣ και για δεκαπέντε (15) μέρες.

Τα σχόλια για τη διαβούλευση μπορούν να υποβληθούν για το σύνολο της διαβούλευσης άμεσα και αυτόματα, μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ με την επιλογή «Καταχώρηση σχολίου» και εισαγωγή κειμένου με πληκτρολόγηση ή με αντιγραφή για κάθε παράγραφο ή άρθρο ή για το σύνολο της Μελέτης.

Παρακαλείσθε για την ανταπόκριση και συμμετοχή σας στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Σχετικά με τη Δημόσια Διαβούλευση για την Μελέτη του Δήμου Αθηναίων αναφορικά με την “Προμήθεια ανταλλακτικών – αναλώσιμων υλικών και παροχή υπηρεσιών για την επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Αθηναίων μέσω σύναψης Συμφωνίας Πλαίσιο διάρκειας τριάντα έξι (36) μηνών” για τις ανάγκες της Δ/νσης Μηχανολογικού, σας ενημερώνουμε ότι έληξε και δεν υποβλήθηκαν σχόλια.

Ημερομηνία: 
Πεμ, 27/09/2018 - 15:00 - Πεμ, 11/10/2018 - 15:00
ΣυνημμένοΜέγεθος
Μελέτη1.89 MB

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.