15 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2017 15:00

Get into Games (GiG) → ignite, στην Τεχνόπολη

Το πιο παιχνιδιάρικο φεστιβάλ που διοργανώσαμε ποτέ ολοκληρώνεται… Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης δήμου Αθηναίων, έρχεται το GiG-ignite!

Premium ή freemium; Mobile ή κονσόλα; Πνευματικά δικαιώματα ή πατέντα; Είσαι επαγγελματίας στο χώρο του gaming; Let the game begin!

Σε περιμένουμε να διαμορφώσεις με τις δικές σου ερωτήσεις την 4η -last but not least- ενότητα του Get into Games, αφιερωμένη στο gaming και την επιχειρηματικότητα!

Πώς χρηματοδοτώ ένα video game; Ποιους κινδύνους και ποιες δεσμεύσεις κρύβει το funding; Πώς κατοχυρώνω την ιδέα μου; Ποιο είναι το target group στο οποίο απευθύνεται το παιχνίδι μου; Πώς το κάνω featured στο Play Store; Πώς επιλέγω το πιο κατάλληλο κανάλι για να το προωθήσω;

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις frequently asked questions που σίγουρα σε έχουν απασχολήσει ή σε απασχολούν αν είσαι επαγγελματίας των games, designer ή developer, και θέλεις να προωθήσεις το παιχνίδι σου στην αγορά.

Στο INNOVATHENS καλούμε ομιλητές-experts από τους χώρους του gaming, των επιχειρήσεων, του marketing και όχι μόνο, για να λύσουν όλες σου τις απορίες! Οι 3 κεντρικές θεματικές ενότητες που θα μας απασχολήσουν είναι: νομικό πλαίσιο (πνευματικά δικαιώματα, πατέντες, creative commons), business (pricing, partnerships, funding και διεθνής αγορά) και marketing (κοινό, πλατφόρμες).

R u rdy? Get your game off the ground!

Κάνε μας τις ερωτήσεις σου εδώ!

#AsktheGiGs

*Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Stay tuned!

*Όλες οι ενότητες του Get into Games διοργανώνονται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ).

INNOVATHENS, Αεριοφυλάκιο 2, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρες: 17.00-21.00

Είσοδος ελεύθερη