Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων διακηρύσσει ότι, προκειμένου να εντοπίσει την διαθεσιμότητα υποψηφίων ακινήτων για Κοινωνική Τραπεζαρία, όπου θα πραγματοποιείται η σίτιση των αστέγων, καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους, εντός προθεσμίας είκοσι ημερών (20 ημέρες), από της δημοσιεύσεως της παρούσας, στα γραφεία του Φορέα Πειραιώς 35, Αθήνα.

Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να είναι ανακαινισμένο ισόγειο συνολικού εμβαδού 200-250τ.μ.

Προτεινόμενη περιοχή είναι η ευρύτερη περιοχή που περικλείεται από τις οδούς, Πατησίων– Ιουλιανού – Δεληγιάννη – Κωνσταντινουπόλεως– Ιερά οδός – Θερμοπυλών – Σαρρή, Αριστοφάνους - Ευριπίδου – Αθηνάς– Πλ. Ομονοίας.

Το Κ.Υ.Α.Δ.Α, το οποίο από τους καταστατικούς του σκοπούς είναι ίδρυμα που δέχεται χορηγίες/δωρεές, δύναται να δεχθεί δωρεά χώρου για τον προαναφερθέντα σκοπό.

Η παρούσα πρόσκληση δεν είναι δεσμευτική για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, το οποίο ουδεμία υποχρέωση έχει απέναντι σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο της παρούσας πρόσκλησης εφόσον το κρίνει απαραίτητο ενώ έχει το δικαίωμα να ματαιώσει την όλη διαδικασία.

Από την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν αξιώσεις αποζημίωσης εκ μέρους των συμμετεχόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με τα ανωτέρω οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να απευθύνονται στο Γραφείο Προμηθειών του Φορέα, Πειραιώς 35 - Αθήνα, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105246516 επιλογή 3.

 

Ημερομηνία: 
Τρι, 07/11/2017 - 08:00 - Κυρ, 26/11/2017 - 15:00

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.