ευρωκοινοβούλιο

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης προκειμένου να συμμετάσχει την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στην ολομέλεια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών. Ο κ. Καμίνης θα παρέμβει με ομιλία του στην έναρξη της συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, με θέμα «Η κατάσταση της Ένωσης: η άποψη των περιφερειών και των πόλεων».

Την ίδια ημέρα η πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Urban Innovative Actions» που από το 2016 βραβεύει προγράμματα που ξεχωρίζουν για την κοινωνική τους καινοτομία, θα ανακοινώσει τον φετινό νικητή. Η πρόταση του δήμου Αθηναίων έχει προκριθεί στην τελική φάση της διαδικασίας και έχει ως αντικείμενό της την ένταξη του προσφυγικού πληθυσμού. Κατατέθηκε από την αντιδημαρχία για την Κοινωνία των Πολιτών και την Καινοτομία, σε συνεργασία με στρατηγικούς εταίρους. Η πρόταση της Αθήνας έχει ξεχωρίσει ανάμεσα σε περισσότερες από 200 προτάσεις.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα έχει επαφές με στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ είναι προσκεκλημένος σε εκδήλωση που διοργανώνει το δίκτυο Ελλήνων που ζουν στις Βρυξέλλες, «ΑΡΓΩ».

Ημερομηνία: 
Δευ, 09/10/2017 - 15:10

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.