Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την «Παροχή υπηρεσιών από εταιρία καθαρισμού εξωτερικού και εσωτερικού υαλοπινάκων και πλαισίων δημοτικών κτηρίων»

Ο Δήμος Αθηναίων διακηρύσσει ότι έως την 02-10-2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, στο Δημοτικό Κατάστημα Κων/νου Παλαιολόγου 9, 1ος όροφος, Δ/νση  Προμηθειών & Αποθηκών, θα συγκεντρωθούν οι προσφορές που αφορούν στην «Παροχή Υπηρεσιών από Εταιρία Καθαρισμού εξωτερικού και εσωτερικού Υαλοπινάκων και Πλαισίων Δημοτικών Κτηρίων», με απευθείας ανάθεση ύστερα από συλλογή προσφορών.

Κριτήριο ανάθεσης: Η ανάθεση θα γίνει σύμφωνα με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής, εφόσον θα είναι σύμφωνη με τις τεχνικές προδιαγραφές της αρμόδιας υπηρεσίας και θα αφορά στο σύνολο των ζητούμενων υπηρεσιών.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός των ανωτέρω υπηρεσιών καθαρισμού ανέρχεται στο ποσό των είκοσι μίας χιλιάδων οκτακοσίων εβδομήντα τριών ευρώ και εξήντα λεπτών (21.873,60 €) συμπ. ΦΠΑ 24%.

Ως χρόνος προσφοράς των υπηρεσιών ορίζεται το διάστημα των ετών 2017-2018-2019.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν στη Δ/νση Προμηθειών & Αποθηκών σε σφραγισμένο φάκελο τα αναφερόμενα στη συνημμένη στην παρούσα Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές, μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από το Τμήμα Εποπτείας & Λειτουργικότητας Δημοτικών Κτηρίων, της Δ/νσης Αποκέντρωσης & Διοίκησης του Δήμου Αθηναίων, κ. Παπαδάκη Πέτρο, Τηλ: 210 52 77 648, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, email: [email protected].

Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής προσφορών μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τη Δ/νση Προμηθειών & Αποθηκών, Τμήμα Δημοπρασιών,  Κων/νου Παλαιολόγου 9, κα Γούρμου Μαρία, Τηλ: 210 52 23 142, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, email: mailto:[email protected] και  [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ/ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ/ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ,  ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

Ημερομηνία: 
Τρι, 26/09/2017 - 08:00 - Δευ, 02/10/2017 - 11:00

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.