Ο Δήμος Αθηναίων διακηρύσσει ότι προκειμένου να αγοράσει οικόπεδο για την εγκατάσταση και λειτουργία υποδομών διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου με φανερή προφορική μειοδοτική δημοπρασία, καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας σφραγισμένο φάκελο προσφοράς, προς τη Δ/νση Δημοτικής Περιουσίας – Τμήμα Αγορών, Απαλλοτριώσεων και Μισθώσεων (μέσω πρωτοκόλλου του Δ.Α.) που εδρεύει στο Δημαρχείο (Λιοσίων 22), μέχρι και την Παρασκευή 29-09-2017 και ώρα 13:00 .

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ

Τo προσφερόμενο οικόπεδο θα πρέπει να πληροί τους όρους που περιγράφονται στο Άρθρο 1 της Διακήρυξης και να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά :  

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Γεωγραφική Θέση:          Περιοχή Δ. Αττικής

Συνολικό εμβαδόν:          60.000 m2 – 90.000m2

 

Μπορεί να είναι ενιαίο η/και να αποτελείται από διακριτά άλλα όμορα οικόπεδα.

Η συνολική έκταση να καλύπτει τις κτιριακές ανάγκες για την πλήρη λειτουργία του συστήματος διαχείρισης αποβλήτων, και ο περιβάλλων χώρος να καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες των μονάδων, όπως κίνηση οχημάτων, προσωρινή αποθήκευση, φόρτωση – εκφόρτωση κ.λ.π.

Η «χρήση γης» να είναι βιομηχανική, καθώς και οι χρήσεις των όμορων οικοπέδων να μην είναι διατροφικού χαρακτήρα και περιεχομένου.

Η έκταση να είναι εύκολα προσβάσιμη και με πλήρες οδικό δίκτυο και να έχει πρόσοψη σε δημοτική οδό.

Να είναι στην αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή αυτού που το προσφέρει ή σε περίπτωση που ανήκει εξ’ αδιαιρέτου σε περισσότερους κατά συγκυριότητα, συννομή  και συγκατοχή, η προσφορά να γίνεται από όλους τους συνιδιοκτήτες. Γίνονται δεκτά και περισσότερα του ενός ακίνητα, καθώς και ακίνητα δύο ή και περισσοτέρων ιδιοκτητών, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της διακήρυξης, με την προϋπόθεση αυτά να δημιουργούν ενιαία εδαφική έκταση.

Στην περίπτωση αυτή, οι προσφορές πρέπει να συνοδεύονται από ενιαίο τοπογραφικό διάγραμμα (ή απόσπασμα κτηματολογίου) και από κοινή αίτηση – δήλωση προσφοράς ή τα επιμέρους τοπογραφικά των ακινήτων να αποτυπώνουν με σαφήνεια τους ιδιοκτήτες των όμορων ακινήτων.

Να είναι ελεύθερη (η γη) νομικών βαρών ή διεκδικήσεων (έλεγχος στο υποθηκοφυλακείο για υποθήκες, κατασχέσεις, προσημειώσεις κ.λ.π.), καθώς και οποιασδήποτε πράξης που μπορεί να επηρεάσει την νομική κατάσταση του ακινήτου.

Προτιμητέα θα είναι τα οικόπεδα με κανονικό σχήμα, χωρίς έντονες κλίσεις, ελεύθερα κτισμάτων ή άλλων εγκαταστάσεων και με επαρκή προσβασιμότητα.

Η προς αγορά γη πρέπει να χαρακτηρίζεται «χαμηλής παραγωγικότητας» από προηγούμενες χρήσεις, σύμφωνα με τα προτεινόμενα από το ΠΕΣΔΑ.

Να μην είναι δασική έκταση στο σύνολό του ή σε μέρος του.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία θα παρέχονται από τη Δ/νση Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Αθηναίων, οδός Λιοσίων αρ. 22  από την υπάλληλο  Διονυσία Κατσούλα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 15:00, στα τηλέφωνα: 210 5277377, 210 5277378, 210 5277383. Αντίγραφο της διακήρυξης θα χορηγείται ή θα αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι και την προηγούμενη της καταληκτικής ημερομηνίας.

Τα έξοδα της δημοσίευσης του διαγωνισμού αυτού, αρχικού και επαναληπτικού, βαρύνουν τον εκμισθωτή.

 

Ημερομηνία: 
Τετ, 06/09/2017 - 08:00 - Παρ, 29/09/2017 - 13:00

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.