Γ ΠΟΡΤ

Δήλωση του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη κατά την προσέλευσή του στο Εφετείο για να καταθέσει στη δίκη της Χρυσής Αυγής.    

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: Το Μάιο του 2013, αρχές Μαΐου, αν θυμάμαι καλά, 2 ή 3 Μαΐου, η Χρυσή Αυγή είχε αναγγείλει ότι θα κάνει ένα συσσίτιο μόνο για Έλληνες, στην πλατεία Συντάγματος, χωρίς να έχει ζητήσει άδεια από τον δήμο. Επικοινώνησα τότε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον κ. Δένδια, και αποφασίσαμε ότι αυτό θα έπρεπε να απαγορευτεί. Ανακοίνωσα εγώ την απαγόρευση και την επόμενη μέρα η αστυνομία, όπως είχε καθήκον, εφήρμοσε αυτήν την απαγόρευση. Και μετά από λίγο, ενώ μοίραζα δώρα σε παιδάκια, γιατί ήταν Μεγάλη Εβδομάδα, στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του δήμου Αθηναίων, απέναντι από το σταθμό Λαρίσης, δέχθηκα επίθεση από τον βουλευτή Γερμενή, ενώ από την πίσω πλευρά του κτιρίου, στη γωνία των οδών Σάμου και Θεμιστοκλέους, είχαν έλθει από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πάρα πολλοί κρανοφόροι, εισβάλλοντας από την πίσω πόρτα.

Ημερομηνία: 
Τρι, 30/05/2017 - 13:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.