Ο Δήμος Αθηναίων διακηρύσσει ότι, προκειμένου να εντοπίσει την διαθεσιμότητα υποψηφίων ακινήτων για την στέγαση Υπηρεσιών του Δήμου, καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους, εντός προθεσμίας ενός μηνός (30 ημέρες), από της δημοσιεύσεως της παρούσας, στο δημαρχιακό κατάστημα της οδού Λιοσίων 22.

Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να είναι συνολικού εμβαδού τουλάχιστον 7.000τ.μ. που θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 700 τ.μ. αποθηκευτικό χώρο για τα αρχεία των υπηρεσιών.

Προτεινόμενη περιοχή είναι η ευρύτερη περιοχή των οικοδομικών τετραγώνων που περικλείονται από τις οδούς Στουρνάρη - Κάνιγγος - Γαμβέτα - Εμμ. Μπενάκη - Πανεπιστημίου - Κοραή - Σταδίου - Δραγατσανίου - Π.Π.Γερμανού - Ι. Παπαρηγοπούλου - Χαβρίου - Κολοκοτρώνη - Βορέου - Πρωτογένους - Αριστοφάνους - Μενάνδρου - Βούλγαρη - Ζήνωνος - Ακομινάτου - Καρόλου - Μάρνη - 3ης Σεπτεμβρίου - Στουρνάρη.

Η παρούσα πρόσκληση δεν είναι δεσμευτική για τον Δήμο, ο οποίος ουδεμία υποχρέωση έχει απέναντι σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Ο Δήμος έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο της παρούσας πρόσκλησης εφόσον το κρίνει απαραίτητο ενώ έχει το δικαίωμα να ματαιώσει την όλη διαδικασία.

Από την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν αξιώσεις αποζημίωσης εκ μέρους των συμμετεχόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με τα ανωτέρω οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να απευθύνονται στην Δ/νση Δημοτικής Περιουσίας – Τμήμα Αγορών, Απαλλοτριώσεων & Μισθώσεων του Δήμου, Λιοσίων 22, 3ος όροφος τηλ. 210 5277381.

 

 

Ημερομηνία: 
Πεμ, 11/05/2017 - 08:00 - Κυρ, 11/06/2017 - 13:00

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.