Ο Δήμος Αθηναίων διακηρύσσει ότι προκειμένου να μισθώσει ακίνητο μεταξύ των οδών ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΤΡΑΛΛΕΩΝ – ΩΡΩΠΟΥ -  ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ – ΝΑΖΛΙ για την στέγαση νέας Λέσχης Φιλίας στη Ριζούπολη, στη 5η Δημοτική Κοινότητα με μειοδοτική, φανερή, προφορική, δημοπρασία, καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» συνοδευόμενη από σφραγισμένο φάκελο προσφοράς, προς τη Γενική Δ/νση Οικονομικών - Δ/νση Δημοτικής Περιουσίας – Τμήμα Αγορών, Απαλλοτριώσεων και Μισθώσεων (μέσω πρωτοκόλλου του Δ.Α. ή ταχυδρομικώς) που εδρεύει στο Δημαρχείο (Λιοσίων 22), μέχρι και την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και ώρα 13:00.

Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωφόρος Ηρακλείου- Τραλλέων – Ωρωπού -  Πτολεμαίων – Νάζλι, με συνολικό εμβαδόν από 120 έως 200 τ.μ., με υπαίθριο χώρο τουλάχιστον 100 τ.μ. και κατά προτίμηση σε ένα επίπεδο, λόγω των ιδιαιτεροτήτων των ατόμων τρίτης ηλικίας και των ΑΜΕΑ. Κρίνεται απαραίτητη η αυτονομία του κτιρίου, καθώς και η ύπαρξη τεσσάρων w.c. και να πληροί τα χαρακτηριστικά και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στο ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ 2 και 3 των όρων της Διακήρυξης. (Α2)

Η μίσθωση θα διαρκέσει εννέα (9) έτη και θα αρχίζει από την ημερομηνία σύναψης της σχετικής σύμβασης και την παράδοση του μισθίου. Οι βασικοί όροι της μίσθωσης αναφέρονται στο Προσάρτημα 1.1. (Α1)

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτά φυσικά ή νομικά πρόσωπα που είναι κύριοι ή επικαρπωτές ακινήτων, καθώς και κάτοχοι βάσει χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing). (Α4)

Ο εκμισθωτής είναι υποχρεωμένος, στην προθεσμία που τάσσεται από τη στεγασμένη Υπηρεσία ανάλογα με τη φύση του προβλήματος και καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, να προβαίνει στις αναγκαίες επισκευές και να επανορθώνει ακόμα και της εκ συνήθους χρήσεως ζημιές και βλάβες, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων ψύξης – θέρμανσης και ανελκυστήρων, που οφείλονται στη συνήθη ή συμφωνημένη χρήση του μισθίου ή στην κακή κατασκευή του κτηρίου ή στις εκ τυχαίου  γεγονότος ή ανωτέρας βίας επιγενόμενες βλάβες ή ζημιές στο μίσθιο ακίνητο. (Προσάρτημα 1.5).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες και να προμηθεύονται έντυπα από τη Δ/νση Δημοτικής Περιουσίας, Τμήμα Αγορών, Απαλλοτριώσεων και Μισθώσεων, Λιοσίων 22, 3ος όροφος, τηλ.:210 5277382, Δ/νση ηλεκτρ. ταχ.: t.ag.ap.misthoseon@athens.gr.

Ο εκμισθωτής βαρύνεται με τα έξοδα της δημοσίευσης του διαγωνισμού αυτού, αρχικού και επαναληπτικού. (Α5)

 

Ημερομηνία: 
Τρι, 14/03/2017 - 08:00 - Τρι, 04/04/2017 - 13:00

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.