(6)

Με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη συναντήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή καθώς και στελεχών του υπουργείου και της δημοτικής αρχής.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, συζητήθηκε διεξοδικά η συνεργασία για την προώθηση της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καθώς και των αναγκαίων διοικητικών μεταρρυθμίσεων. Συμφωνήθηκε, επίσης, ότι υπάρχει ευρύ πεδίο για κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις και διαπιστώθηκε συναντίληψη για την αξιοποίηση οικονομικών πόρων και εμπειρίας, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα την ψηφιακή υπογραφή και την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ημερομηνία: 
Τρι, 24/05/2016 - 16:45

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.