-ΚΟΥΡ

Με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή συναντήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, στο υπουργείο Εσωτερικών.

Στη  συνάντηση, η οποία  πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, έγινε εκτενής αναφορά στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, την ενίσχυση του θεσμού της Αυτοδιοίκησης και στο προσφυγικό. Ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι η συμβολή του δήμου Αθηναίων στη διαχείριση του προσφυγικού, καθώς και σε ευρύτερα ζητήματα ενίσχυσης του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορεί να θεωρείται δεδομένη, εκφράζοντας τη διάθεση για στενότερη συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεργασία του Υπουργείου με τον δήμο Αθηναίων μπορεί σύντομα να αποδώσει καρπούς μέσω της κατάθεσης συγκεκριμένων και ολοκληρωμένων προτάσεων. Παράλληλα, επεσήμανε ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Εσωτερικών και του δήμου Αθηναίων προκειμένου να συζητηθούν εκτενώς τα παραπάνω ζητήματα.

Ημερομηνία: 
Πεμ, 19/05/2016 - 09:05

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.