13 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2014 08:00

11-11-2014: «Λα Μοσκέτα» από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου ΑΘηναίων

Το έργο του συγγραφέα Ρουτζάντε «Λα Mοσκέτα» παρουσιάζει την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014, η θεατρική ομάδα του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την κοινωνική επανένταξη των αστέγων.

Η θεατρική παράσταση παρουσιάζεται στις 10.00 πμ στο χώρο του Ξενώνα του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Παίζουν οι Αγγελόπουλος Ανδρέας, Γάτου Μαρία, Γούγος Δημήτρης, Δεμοίρος Αντώνης, Μουστάκης Λάμπρος και Σαμόλης Μιχάλης,  υπό την σκηνοθετική επιμέλεια  του ηθοποιού και δασκάλου τους Παναγιώτη Δορλή, με θεατές τους ίδιους τους άστεγους φιλοξενούμενούς του, τους επιστήμονες που τους ενδυναμώνουν ψυχοκοινωνικά, την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος.

Η οργάνωση τέτοιων προγραμμάτων στόχο έχει να ενθαρρύνει τους άστεγους ανθρώπους να βγουν από την απομόνωση και να κινηθούν προς την κατεύθυνση της κοινωνικής συμμετοχής και επανένταξης. Στο παρελθόν ανάλογες παρουσιάσεις έχουν γίνει στο Μέγαρο Μουσικής και στις Λέσχες Φιλίας του δήμου Αθηναίων.

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων βρίσκεται κοντά στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στέλνοντας το μήνυμα ότι η Αθήνα, ο δήμος  και οι κάτοικοί της διατηρούν με κοινωνική ευαισθησία  τον ανθρώπινο χαρακτήρα και τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά της ελληνικής πρωτεύουσας.

Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, τηλ. επικ.:2105246516(εσωτ.5)

Ώρα έναρξης θεατρικής παράστασης:10.00