09 ΙΟΥΛΊΟΥ 2013 17:30

04-07-2013: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Κωνσταντάρα

Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Κωνσταντάρα με τίτλο «Η Αφροδίτη της Ανάφης», παρουσιάζεται την Τρίτη 9 Ιουλίου, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Η παρουσίαση θα γίνει στην πανέμορφη, ανακαινισμένη ιστορική πια Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, στην επίσης ιστορική Φωκίωνος Νέγρη.

Η “Αφροδίτη της Ανάφης” είναι μια πραγματική ιστορία για μια πραγματική γυναίκα της γειτονιάς . Την Αφροδίτη. Που δεν ζούσε στη Μήλο. Στην οδό Ανάφης ζούσε. Ζούσε ανάμεσά μας. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν μια…κανονική, απλή γυναίκα, της γειτονιάς  υποχρεώνεται από απίστευτες περιπέτειες, κακουχίες και “αποκαλύψεις”  της ζωής, να γίνει ηρωίδα της κοινωνίας για να επιβιώσει με αξιοπρέπεια, χωρίς καν να το ξέρει;

Οι δημοσιογράφοι , συγγραφείς και φίλοι του συγγραφέα  Ειρήνη Νικολοπούλου και Γιώργος Δουατζής καθώς και ο καθηγητής Νίκος Σκουλάς, πρώην υπουργός και ο πρώτος Γενικός Διευθυντής του MEGA Chanel, θα μιλήσουν για το βιβλίο αλλά και την χωρίς έμπνευση κοινωνία μας, για την ανάγκη καλύτερων ανθρώπινων σχέσεων, για τη σχέση τους με το συγγραφέα στη δουλειά και τη ζωή και για το τι σημαίνει να γράφεις βιβλία σήμερα, στη μέση της “Μεγάλης Κρίσης”.

Η ηθοποιός / τραγουδίστρια Αθηνά Δόμβρου θα μιλήσει για το βιβλίο και θα μάς διαβάσει 2-3  μικρά αποσπάσματα.

Στην παρουσίαση θα βρίσκονται η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κα. Νέλη Παπαχελά και η  Πρόεδρος της 6ης Δημοτικής Κοινότητας κα. Χριστίνα Βασιλείου.  

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ώρα: 20.30