07 ΙΟΥΝΊΟΥ 2013 06:00

03-06-2013: Καλοκαιρινή Εκστρατεία της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Αθηναίων για παιδιά

Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων  και το Future Library, υποστηρικτής των Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας, σας θέλουν κοντά τους και σας προσκαλούν να ζήσετε ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και γεμάτο χρώματα καλοκαίρι.

Από 7 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουλίου και από 2-15 Σεπτεμβρίου 2013 η Βιβλιοθήκη  διοργανώνει  παράλληλα με  πολλές άλλες Βιβλιοθήκες σε  όλη την χώρα και  την συμμετοχή μικρών και μεγάλων, μια πολύχρωμη καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης, δημιουργικότητας και καινοτομίας, με τον τίτλο “Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος”.

“Σ΄έναν κόσμο, όπου το γκρι και το μαύρο επικρατεί στις διαθέσεις μας, τις πόλεις μας και για πολλούς και στο μέλλον μας, βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, έναν κόσμο πολύχρωμο μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη.”

Μαζί με τα παιδιά θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης και των βιβλίων.

Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε τις  δικές μας διαδρομές με χιλιάδες χρώματα.

Θα ζήσουμε μαζί καινούριες εμπειρίες, προσφέροντας στα παιδιά και στην πόλη μας το χρώμα που δυστυχώς λείπει από την σκληρή καθημερινότητά μας.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της Βιβλιοθήκης, πρωινές ώρες.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1jdDhamaNSVP1aZ0Rd3Ck4fGuD8wVpEY-wGw9qszDsFg/viewform καθώς και στην   Δημοτική Βιβλιοθήκη Δομοκού 2 Σταθμός Λαρίσης

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9.00-19.00

Τετάρτη 9.00-15.00

Πληροφορίες

 τηλ. επικ. 210-8810884

email. [email protected]