05 ΙΟΥΝΊΟΥ 2013 18:00

31-05-2013: Μέρα Περιβάλλοντος με τους Ιmam Baildi live στην Τεχνόπολις

Επιστρέφοντας από δύο μήνες συναυλιών στην Αμερική και την Ευρώπη, οι Imam Baildi ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις με μία συναυλία την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, Ημέρα Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ανακύκλωσης,  στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Λίγα λόγια για τους IMAM BAILDI

Μετά από ένα χειμώνα με μοναδικές εμφανίσεις στη μουσική σκηνή του Kookoo, live σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, το πρώτο τους ταξίδι στο South by Southwest, το μεγαλύτερο music conference του πλανήτη στο Austin των ΗΠΑ και μία Ευρωπαϊκή περιοδεία με 20 συναυλίες στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελβετία και την Αυστρία, οι Imam Baildi ετοιμάζονται για τα καλοκαιρινά τους ταξίδια σε όλη την Ελλάδα.

 Η συνταγή είναι γνωστή και δοκιμασμένη πλέον σε κάθε είδους κοινό: 8 άτομα επί σκηνής συνδυάζουν τη μοναδική ατμόσφαιρα των παλιών ελληνικών τραγουδιών με τις δικές τους μουσικές παρεμβάσεις. Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το μπουζούκι φλερτάρει με το electro swing, τα βαλκανικά πνευστά μιξάρονται με latin ενορχηστρώσεις και η νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη εναλλάσσεται με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka.

Φέτος το καλοκαίρι, η παρέα των Imam θα στήσει μια μουσική γιορτή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, παίζοντας τις πολυαγαπημένες της μουσικές αλχημείες, αλλά και κομμάτια από το καινούριο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2013, μεταξύ των οποίων και το «Σημείωμα», το πρώτο κομμάτι σε μουσική και στίχους των Imam Baildi, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από το μουσικό κοινό της Αθήνας.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα live ανεβαστικό,  χορταστικό και καλοδουλεμένο, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι.

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548

Ώρα έναρξης: 21.00

Ελεύθερη είσοδος

[email protected],

Ευπαλίνος: 210 8982572-3, [email protected], [email protected]

Πρόσβαση:

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επερχόμενες συναυλίες των Imam Baildi, κάντε like στη σελίδα τους στο facebook (facebook.com/imambaildi). Video στο vimeo.com/imambaildi, μουσική στο soundcloud.com/imambaildi.