07 ΙΟΥΝΊΟΥ 2013 06:00

23-05-2013: Ο κόσμος είναι πολύχρωμος-Πρόσκληση εθελοντών

Για δεύτερη χρονιά η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το FUTURE LIBRARYΊδρυμα Σταύρος Νιάρχος συμμετέχει με πολλές άλλες Βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα στην καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας. Μαζί με τα παιδιά θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης και των βιβλίων!

Ελάτε λοιπόν να μας βοηθήσετε εθελοντικά συμμετέχοντας στην Καλοκαιρινή μας Εκστρατεία και να χρωματίσουμε το χαμόγελο των παιδιών!

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από 7 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου και από 2-15 Σεπτεμβρίου 2013 πρωινές ώρες (10.00-12.00, 11.00-13.00) καθημερινές, εκτός σαββατοκύριακου και οι ημέρες απασχόλησης θα καθοριστούν από εσάς ανάλογα με το χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε και το είδος της δραστηριότητας που σας ενδιαφέρει! Είσαι παιδαγωγός, νηπιαγωγός, μουσειοπαιδαγωγός, δάσκαλος, εικαστικός, ηθοποιός; Έχεις απασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν σε δραστηριότητες με παιδιά (προσκόπους, κατασκηνώσεις);  Σου αρέσει να κάνεις διάφορες δραστηριότητες με παιδιά; ‘Ολες όμως οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς όπου όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, αρκεί η καλή διάθεση και η αγάπη για τα παιδιά και τα βιβλία !! Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά 5- 12 ετών και θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Αθηναίων (Μετρό Σταθμός Λαρίσης).Λίγα λόγια για τις δραστηριότητες: παιχνίδια γνωριμίας με τα βιβλία της βιβλιοθήκης, επιτραπέζια παιχνίδια με τα παιδιά, εργαστήρια με κατασκευές, εργαστήρια ζωγραφικής, ανάγνωση βιβλίου, «φοράμε τα χρωματιστά καπέλα της βιβλιοθήκης και αφηγούμαστε ιστορίες» και πολλά άλλα.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1jAZDMwW0QPMB7ei57dPvDLumhi7GmKZKvjxBQ5mLKpU/viewform

και στην  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Αθηναίων

Δομοκού 2 – Σταθμός Λαρίσης

Ώρες: Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-19.00,  Τετάρτη 9.00-15.00

Για πληροφορίες:

– Υπεύθυνος για τον εθελοντισμό κος Γιώργος Φούτας

τηλ. επικ. 697 34 39 384

email: [email protected]

-Υπεύθυνη Καλοκαιρινής Εκστρατείας κα Φωτεινή Μπαλαγιάννη

Τηλ. Επικ. 210-8810884

email.: [email protected]