live well

Ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο “Live Well” στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, διοργανώνουν την Κυριακή 7 Απριλίου, η ING Ελλάδος και ο  Οργανισμός  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.). Στόχος αυτής της μεγάλης γιορτής είναι η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ως μέσο πρόληψης και διατήρησης της υγείας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.30 το πρωί στο προαύλιο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου , απ όπου  οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διανύσουν μια απόσταση 4 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας, είτε με τα ποδήλατά τους, είτε ως δρομείς και να επιστρέψουν εκεί . Μετά τη λήξη της διαδρομής, θα ακολουθήσουν κληρώσεις με πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες ποδηλάτες και δρομείς. Η εκδήλωση δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι το επιθυμούν.

Έμπνευση για τη διοργάνωση αυτής της γιορτινής διαδρομής αποτελούν τα νέα προγράμματα ασφάλισης υγείας της ING «Orange Cross», τα οποία προωθούν την έννοια της πρόληψης και του υγιεινού τρόπου ζωής. Στο πλαίσιο αυτό, η ING επιθυμεί να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα για τη σημασία της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού στη διατήρηση της υγείας.

Η ING, άλλωστε, πρωταγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο σε αντίστοιχα αθλητικά γεγονότα, όπως για παράδειγμα στους «ING New York Marathon», «ING Miami Marathon» και «ING Europe Marathon», με τους οποίους έχει συνδεθεί άμεσα η επωνυμία της, ενώ στη χώρα μας στηρίζει με χρυσή χορηγία τη διοργάνωση Spetses Mini Marathon από την έναρξή της. 

Ο Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. έχει αποστολή να προσεγγίσει μέσα από δράσεις, χώρους αναψυχής, πολιτισμού, άθλησης, εκπαίδευσης και δημιουργίας, τους πολίτες κάθε ηλικίας, προσφέροντάς τους πρόσβαση στην τέχνη, τον αθλητισμό, τις σύγχρονες μεθόδους της επιστήμης αλλά και  τις νέες τεχνολογίες. Στόχος του μέσω των προγραμμάτων που υλοποιεί είναι να αναπτυχθούν νέες κοινωνικές προοπτικές, που θα προάγουν τις έννοιες της συλλογικότητας, της καινοτομίας, της ουσιαστικής ανθρώπινης επικοινωνίας, του εθελοντισμού, της ψυχοκινητικής υποστήριξης και μέσα στο πλαίσιο αυτό να προσφέρει χαρά, αισιοδοξία και ουσιαστική κοινωνική παρέμβαση.

Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα Live Well και για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής προβαίνει στις ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:  

Διακόπτεται η κυκλοφορία  από τις 10.30 έως τις 13.30, στις λεωφόρους-οδούς :Λ. Βασ Αμαλίας, Αθ. Διάκου, Λ. Συγγρού, Λ Βασ Σοφίας, Ηρ. Αττικού . Λ. Βασ Όλγας, Ριζάρη, Μελεάγρου, Ακαδημίας, Βασ Γεωργίου Β, Φιλελλήνων, Σταδίου, Λ. Βασ Κων/νου.

Παράλληλα, κατά τις ίδιες ώρες, απαγορεύεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων από τις οδούς- λεωφόρους: Λ. Βασ Σοφίας-Ρηγίλλης, Λ. Βασ Σοφίας-Ηρ. Αττικού, Λ. Βασ Σοφίας- Μαρασλή, Λ. Βασ Κων/νου-Παυσανίου.  

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Κατερίνα Μολφέτα, Marketing Communications Manager ING Ελλάδος – Tηλ.: 210 9506722, e-mail: kmolfeta@ing.gr

Ημερομηνία: 
Κυρ, 07/04/2013 - 10:30 - 12:30

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.