18 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2012 08:00

17-12-2012: Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα παιδιά στο Κέντρο Τεχνών

Χριστουγεννιάτικο Bazaar αφιερωμένο στα παιδιά, διοργανώνει το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων, σε συνεργασία με την εθελοντική κίνηση «Ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά» και με την ευγενική παραχώρηση του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, από τις 18 έως τις 21 Δεκεμβρίου 2012, στο Κέντρο Τεχνών – Πάρκο Ελευθερίας .

Η συμμετοχή όλων  σε αυτό το ξεχωριστό bazaar είναι μία ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη, την αλληλεγγύη και την ευαισθησία μας, και να φέρουμε το χαμόγελο και τη ζεστασιά στις καρδιές αυτών των παιδιών, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας, καθώς όλα τα έσοδα πρόκειται να διατεθούν για τα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.

«Οι Ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά», μια ιδέα που ξεκίνησε το 2010 και γρήγορα εξελίχθηκε σε εθελοντική κίνηση με τη συμμετοχή επαγγελματιών και ερασιτεχνών ζωγράφων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέρουν πίνακες και φιλοτεχνούν τοιχογραφίες σε ιδρύματα, νοσοκομεία, στέγες ανηλίκων, κ. ά.

Να σημειώσουμε ακόμη ότι το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων, έχει οικονομική αυτονομία και δεν λαμβάνει κανενός είδους οικονομικής επιχορήγησης από το κράτος. Ο σκοπός και τα έξοδα λειτουργίας του χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από τα έσοδα που προέρχονται από την επωφελή εκμετάλλευση της κινητής και της ακίνητης περιουσίας του, καθώς και από τις δωρεές.

Την τρέχουσα περίοδο το Ίδρυμα υποστηρίζει στο σύνολο των προγραμμάτων του 450 παιδιά ηλικίας από 6 έως 18 ετών.

Κέντρο Τεχνών – Πάρκο Ελευθερίας, Βασ. Σοφίας, τηλ. 2107232603 

Ώρες λειτουργίας: 10:00-20:00