07 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2012 05:30

19-09-2012: We Run Athens

Αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων, στο κέντρο της Αθήνας, διοργανώνει στις 7 Οκτωβρίου, η εταιρία Nike, υπό τον τίτλο We Run Athens. Ο αγώνας  πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α).

Η Nike Hellas ξεκίνησε το πρόγραμμα  προπονήσεων Nike+ Run Club, με στόχο την κινητοποίηση των νέων της Αθήνας , να αγαπήσουν το τρέξιμο, να το δουν ως μορφή διασκέδασης και μέσα από αυτό να ανακαλύψουν την πόλη τους από την αρχή. Το πρόγραμμα αυτό εξελίχθηκε στον αγώνα  We Run Athens, που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Δηλώσεις συμμετοχής:

http://www.werunathens.gr/. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος  και το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 10€, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος Αστέγων του Δήμου Αθηναίων Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Με την εγγραφή, κάθε συμμετέχοντας θα παραλάβει ένα starter pack.

Το κάθε starter pack περιλαμβάνει ένα T-shirt , το νούμερο εκκίνησης (bib νούμερο), το τσιπάκι χρονομέτρησης, ένα έντυπο με οδηγίες για τον αγώνα και χάρτη της διαδρομής και ένα κουπόνι έκπτωσης για αγορές προϊόντων running.

Ζάππειο

Ώρα έναρξης: 08.30