06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2012 17:30

04-09-2012: Ο Οδυσσεβάχ ανοίγει πανιά στο Θέατρο του Αττικού Άλσους

Την παιδική παράσταση “Ο Οδυσσεβάχ” της Ξένιας Καλογεροπούλου, παρουσιάζει την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου το Θέατρο του Αττικού Άλσους, στο πλαίσιο του προγράμματος  Βραδιές Θεάτρου που οργανώνει ο  Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Η σκηνή μετατρέπεται ολόκληρη σε καράβι και όλοι μαζί…. σαλπάρουμε για να γνωρίσουμε τον Κύκλωπα Αρχισαλαχάρ, που όταν τραγουδάει η γη ταρακουνιέται, την Λαριζάντ, την πριγκίπισσα που με την ομορφιά της μπορεί να σε βγάλει από το δρόμο, τη μάγισσα Κιρκίλα που πετάει, τους πειρατές, τη γοργόνα, τους λωτοφάγους και άλλους τόσους ήρωες που θα μας κάνουν να αγαπήσουμε το ταξίδι!. Οδηγός μας ο Παραμυθάς , ο πιο αγαπημένος φίλος των παιδιών. Την παράσταση συνοδεύει ζωντανή μουσική με κιθάρα , ακορντεόν και κρουστά.

Σκηνοθεσία:  Κώστας Γάκης

 Μουσική: Διονύσης Σαββόπουλος

Παίζουν:  Πάνος Βλάχος, Γιώργος Αβραμίδης,  Γιάννης Σοφολόγης,  Κωνσταντίνος Μπίντης, Αμαλία Καβάλη, Σοφία Αντωνίου

 

Θέατρο Αττικού Άλσους:  Η είσοδος στο θέατρο είναι από την οδό Καρπενησιώτη επί του περιφερειακού Γαλατσίου (Τουρκοβούνια).  Η πρόσβαση στο Θέατρο γίνεται από τον κόμβο Κηφισίας – Κατεχάκη μέσω της οδού Μουσών (μπροστά από το ΛΗΤΩ) ή από την οδό Πατησίων μέσω της Λεωφόρου Γαλατσίου, Πρωτοπαπαδάκη.

Ώρα έναρξης: 20.30

Είσοδος ελεύθερη