31 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2012 18:00

27-08-2012: Ανάβει η «Φλόγα» της αγάπης για τα παιδιά στο Ηρώδειο

Μια ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα», δίνει ο Μάριος Φραγκούλης, την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Με την προτροπή,«Να πάμε! Να ανάψουμε τη Φλόγα της αγάπης και στο Ηρώδειο! Τα παιδιά με καρκίνο δίνουν τον δικό τους αγώνα και μας θέλουν δίπλα τους!»,ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει την τελευταία νύχτα του καλοκαιριού, κάτω από το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι και τραγουδά για όλα τα « Όμορφα Πράγματα» που φωτίζουν τις ζωές μας.

Μοναδικά τραγούδια και μελωδίες, όπως Beautiful Things, I Believe in You, The Face, Because We Believe κ.ά., που υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα ηχήσουν στο χώρο του Ηρωδείου με την αισθαντική φωνή του Μάριου Φραγκούλη και τη σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.

Μαζί του επί σκηνής θα βρεθούν η Νεοζηλανδή σοπράνο «φαινόμενο» Hayley Westenra και ο ταλαντούχος Ελληνογάλλος ερμηνευτής Γιώργος Περρής.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στους σκοπούς και την ενίσχυση του συλλόγου  Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»

 Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Ώρα: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:  75€,60€,50€,25€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 Τηλεφωνικά: 210 7234567 Online: www.ticketservices.gr