02 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2012 18:00

30-03-2012 : Εκδήλωση της RAXEVSKY για τη στήριξη του « Χαμόγελου του Παιδιού» στην «Τεχνόπολις»

Την Δευτέρα 2 Απριλίου 2012,  η Ελληνική εταιρεία RAXEVSKY διοργανώνει μια λαμπερή βραδιά για την στήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην  «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στην Αίθουσα «Κ. Καβάφης», Κτίριο «Δ7» (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Περισσότερες από 30 γυναίκες από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και δημοσιογραφικό χώρο δέχτηκαν αφιλοκερδώς να “κάνουν πασαρέλα” για καλό σκοπό. Στόχος να φέρουν στην επικαιρότητα και να θυμίσουν ότι τα παιδιά, σήμερα περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται την αγάπη και την στοργή των μεγάλων.

Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπότση, η Σοφία Παυλίδου, η Βάσω Λασκαράκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Τζένη Θεωνά, η Μαρία Κορινθίου, η Βανέσα Αδαμοπούλου, η Χρύσπα, η Μαριάντα Πιερίδη, η Χριστίνα Παππά, η Νικολέτα Καρρά, η Αγγελική Λάμπρη, η Ευγενία Τσαούση, η Ευγενία Παναγωπούλου, η Λίδα Καστούδα, η Μαρία Αντιμισάρη,  η Άννα Πολύζου,  η Μάρα Δαμουρσλή, η Άντζελα Ευριπίδη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Πηγή Δεβεντζή, η Ελένη Καρποντίνη, η Έμιλυ Ματθαιακάκη, η Νικολέτα Ράλλη,η Δέσποινα Βλεπάκη, η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Ιrene Μουρτζούχου και πολλές ακόμα θα φορέσουν δημιουργίες RAXEVSKY από την collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012.

Την λαμπερή βραδιά θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια και Γιώργος Καπουτσίδης.

Σήμερα το χαμόγελο λειτουργεί 11 σπίτια όπου συνολικά μένουν 288 παιδιά διαφόρων ηλικών. Στηρίζει παιδιά και τις οικογένειές τους με προβλήματα διαβίωσης, παιδιά με προβλήματα υγείας, διαθέτει κινητές ιατρικές μονάδες για παιδιά και νεογνά, διαθέτει την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 και συντονίζει το AMBER ALERT HELLAS.

Το χαμόγελο του παιδιού δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση αλλά στηρίζεται αποκλειστικά από τις προσφορές απλών ανθρώπων, ενώ μόνο το 10% των εσόδων πηγαίνει σε διοικητικά έξοδα και το 90% πηγαίνει απ’ ευθείας στον σκοπό.

Η RAXEVSKY και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστούν την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη.

Απαραίτητη κατά την είσοδο η επίδειξη πρόσκλησης – Ώρα Έναρξης : 21:00|
Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 2102899500

ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ:

Καλέστε στο 14545 από το κινητό σας (χρέωση 2,46 €/κλήση)
Στείλτε SMS στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO ή κενό (χρέωση 2,46 €/SMS)