18 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2011 07:00

14-12-2011 : Διαπολιτισμική Γιορτή από τη UNICEF και τον ΟΝΑ

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων συνδιοργανώνουν μια μεγάλη διαπολιτισμική γιορτή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο (Παναγιώτης Γκάζγκας) ΜΕΤΣ και ώρα 09:00 – 14:00.

Πρόκειται για μια γιορτή, που έχει γίνει θεσμός για την κοινωνία μας και δίνει μια μοναδική ευκαιρία σε παιδιά κοινωνικά ευπαθών ομάδων, σε παιδιά που ζουν σε ιδρύματα ή ορφανοτροφεία, σε παιδιά  προσφύγων αλλά και σε παιδιά από σχολεία της Αττικής, να γνωριστούν μεταξύ τους και να περάσουν μια ξεχωριστή ημέρα.

Ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων συνεχίζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία του με τον παγκόσμιο Οργανισμό προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών και προωθεί κάθε εκδήλωση που συμβάλλει σ΄ αυτή την κατεύθυνση, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Την εκδήλωση στηρίζουν με την παρουσία τους: η Πρόεδρος του ΟΝΑ Παναγιώτα Ψαράκη, ο Πρόεδρος της UNICEF Λάμπρος Κανελλόπουλος, ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου INTERAMERICAN Γιάννης Ρούντος, η παρουσιάστρια κα Μαρία Ηλιάκη, οι ηθοποιοί κα Ευγενία Παναγοπούλου και κ. Ορφέας Παπαδόπουλος όπως και η μικρή φίλη των παιδιών, ηθοποιός Νεφέλη Κανάκη, οι οποίοι θα προσφέρουν δώρα στα παιδιά.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η INTERAMERICAN που βρίσκεται στο πλάι της UNICEF για 3η συνεχή χρονιά, στηρίζοντας το έργο της οργάνωσης για τα φτωχά παιδιά στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.

Ευγενική προσφορά σε υπηρεσίες και είδη για την πραγματοποίηση της φετινής εκδήλωσης έκαναν επίσης:

– Το Σωματείο εμψυχωτών θεατρικών παιχνιδιών «ΘΕΩΜΑΙ & ΔΡΩ».
– Το Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου Θεατρικού Παιχνιδιού του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
– Η εταιρία Daily Fresh.
– Τα Εκπαιδευτήρια Καντά και τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου για τη δωρεάν μετακίνηση των παιδιών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη