Ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων της πρωτεύουσας, συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο υπουργός εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης. 

‘Συζητήσαμε με τον κ. Γιαννίτση για ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θεσμικά και οικονομικά, και φυσικά για τα θέματα που αφορούν την Αθήνα. Οι απόψεις μας συνέπεσαν σε πολλά. Πρέπει να προωθήσουμε διατάξεις, προκειμένου να ανακουφιστεί η πρωτεύουσα από προβλήματα που είναι γνωστά και που έχουν λάβει εθνικές διαστάσεις. Προτεραιότητά μας είναι το ζωντάνεμα του ιστορικού κέντρου και πως ο δήμος θα αξιοποιήσει ακίνητα για τη στέγαση υπηρεσιών αλλά και  για να ζήσουν εκεί νέοι άνθρωποι. Βρισκόμαστε σε καλή κατεύθυνση’.

Ημερομηνία: 
Τρι, 13/12/2011 - 20:55

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.