03 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2011 17:00

01-12-2011 : “Νυχτερινός αγώνας δρόμου Energizer night run – Στηρίζουμε την «One Million Lights» και τα Παιδικά Χωριά SOS”

Ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων και η Energizer Ελλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν το φως της αγάπης των Χριστουγέννων στην ΜΚΟ One million  Lights και τα Παιδικά Χωριά SOS. Για το σκοπό αυτό διοργανώνουν νυχτερινό αγώνα δρόμου  “Energizer night run” το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 στις 19.00 μ.μ. με αφετηρία το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στα πλαίσια συνεργασία της Energizer Holdings Inc με την ΜΚΟ «One million Lights», για την προσφορά ηλεκτρικής ενέργειας στον πληθυσμό αναπτυσσόμενων χωρών που ζει χωρίς αυτή, διοργανώνουν νυχτερινούς αγώνες δρόμου σε 11 πόλεις παγκοσμίως, με στόχο να συγκεντρωθούν όσο γίνεται περισσότερες συμμετοχές και να δωρηθούν επαναφορτιζόμενοι ηλιακοί λαμπτήρες στις επιλεγμένες περιοχές.

Η Αθήνα επιλέχθηκε ως η μόνη Ευρωπαϊκή πόλη που θα φιλοξενήσει τον αγώνα και η οικονομική βοήθεια από αυτόν θα προσφερθεί στα  Παιδικά Χωριά SOS.

O Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης στηρίζει πάντα δράσεις προσφοράς, ιδιαίτερα εκείνες που απευθύνονται στα
παιδιά και σας καλεί να  :
«Ζήσετε την εμπειρία  και να στηρίξετε την ΜΚΟ «One million  Lights» και τα  «Παιδικά Χωριά SOS».