Δράσεις ανακούφισης του κέντρου της Αθήνας, μετά την απομάκρυνση της μονάδας του ΟΚΑΝΑ, προγραμματίστηκαν σε συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Αντώνη Δημόπουλο.  Οι δράσεις αυτές αφορούν θέματα Προαγωγής και Αγωγής Υγείας, Προσυμπτωματικούς έλεγχους,  εμβολιασμούς, καθώς και δράσεις  δημόσιας υγείας στα σχολεία και τις γειτονιές των διαμερισμάτων  του δήμου Αθηναίων.Επίσης εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης δράσεων που είναι ήδη σε εξέλιξη από το καλοκαίρι, σε σχέση με το AIDS και με άλλα λοιμώδη νοσήματα όσον αφορά  τα παρανόμως εκδιδόμενα άτομα, καθώς και τους μετανάστες με ή χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα .Στο πλαίσιο αυτό προωθείται η συνέχεια της συνεργασίας του ΚΕΕΛΠΝΟ με τα Δημοτικά Ιατρεία του δήμου και άλλους υγειονομικούς σχηματισμούς της περιοχής με στόχο την δημιουργία ενός αποτελεσματικού μόνιμου  δικτύου υγειονομικής ασφάλειας το οποίο θα συμβάλλει στην οριστική αλλαγή των συνθηκών διαβίωσης στο κέντρο της Αθήνας.

Ημερομηνία: 
Σάβ, 19/11/2011 - 14:15

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.