* Παράνομη έκρινε αργά το βράδυ της Τρίτης 18 Οκτωβρίου η Δικαιοσύνη τη 48ωρη (μεσάνυχτα Κυριακής έως μεσάνυχτα Τρίτης) απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων, μετά την εναντίον της προσφυγή που είχε καταθέσει, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης. Η απόφαση εκδόθηκε μισή ώρα πριν από την εκπνοή της απεργίας.

* Ο Δήμος Αθηναίων εκτελεί όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις του, μετά την πολιτική κινητοποίηση και επίταξη οχημάτων, που αποφάσισε η κυβέρνηση. Εφαρμόζοντας τις αρχικές διατάξεις του ΦΕΚ, από το απόγευμα της Τρίτης 18 Οκτωβρίου ο Δήμος απέστειλε στην Περιφέρεια Αττικής τον κατάλογο με τα ονόματα των οδηγών απορριμματοφόρων και φορτηγών. Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, ζητήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής κατάλογοι με επί πλέον ειδικότητες εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας. Ο Δήμος Αθηναίων απέστειλε 1000 επί πλέον ονόματα. Συνολικώς, έχουν αποσταλεί στην Περιφέρεια τα στοιχεία 1500 εργαζόμενων στην καθαριότητα του Δήμου.

 

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.