Με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης και συζήτησαν για το πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή και τον φορέα των Αθλητικών Συντακτών.

Ειδικότερα, εξετάστηκε η δυνατότητα προβολής και ανάπτυξης των αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου και η περαιτέρω αξιοποίηση του ραδιοφωνικού σταθμού "Αθήνα 984", στον οποίο εργάζεται ένας σημαντικός αριθμός- μελών του Συνδέσμου.

Επίσης, συμφωνήθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων να θέσει υπό την αιγίδα του ημερίδα με θέμα "Η αξία της μαζικής άθλησης και ο ρόλος του αθλητικού Τύπου".

Τέλος, εξετάστηκε ο τρόπος ανάληψης πρωτοβουλιών από τον ΠΣΑΤ για την προώθηση του ετήσιου Γύρου της πόλης, ώστε να αποτελέσει κεντρικό γεγονός για την πρωτεύουσα και την ανάδειξη των ιστορικών μνημείων της.

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΣΑΤ με τον κ. Καμίνη και τους συνεργάτες του, προκειμένου να δρομολογηθεί αυτή η πολύπλευρη συνεργασία

Ημερομηνία: 
Τετ, 24/08/2011 - 03:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.