Χαιρετίζω την απόφαση των συμβασιούχων και των σωματείων εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων να σταματήσουν την κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου στην οδό Αθηνάς.


Είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι προς το συμφέρον όλων και κυρίως προς το συμφέρον της πόλης μας να βρεθεί μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο θέμα των συμβασιούχων, με διάλογο, και μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος, της νομοθεσίας και των αποφάσεων των δικαστηρίων.

 

Είχα καλέσει επίσης τους εκπροσώπους των εργαζομένων να σταματήσουν την κατάληψη και να έρθουν να συζητήσουμε προτάσεις προς την πολιτεία. Με την άρση της κατάληψης και την επιστροφή των εργαζομένων στην υπηρεσία του δημότη, αυτό καθίσταται πλέον δυνατό.


Ο Δήμος της Αθήνας παραμένει αταλάντευτα προσηλωμένος στην αποστολή του, δηλαδή στην παροχή χρήσιμων και αποδοτικών υπηρεσιών προς τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην πόλη μας.

Ημερομηνία: 
Παρ, 15/04/2011 - 03:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.