Το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) πραγματοποίησε σήμερα εμβολιασμό και δωρεάν κλινική εξέταση για την πρόληψη ασθενειών, καθώς και ενημέρωση των γυναικών που φιλοξενούνται στους ξενώνες του ΚΥΑΔΑ, αλλά και όσων προσέρχονται στη σίτιση, για τις προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού.


Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία  με το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Επισκεπτών Υγείας (Π.Σ.Υ.Ε.), παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και του προέδρου του ΚΥΑΔΑ Ιωάννη Σφακιανάκη.


Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφερόμενος στον ρόλο του ΚΥΑΔΑ και την κοινωνική πολιτική του Δήμου είπε ότι προτεραιότητα της δημοτικής αρχής είναι η στήριξη των κοινωνικών δομών παρά τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες και η οικονομική τους ενδυνάμωση. Παράλληλα με αφορμή τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από το Ίδρυμα Αστέγων, μέσω κλιμακίων που θα κινούνται στην πόλη, ώστε να προστατευθούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στον δρόμο και να φιλοξενηθούν  σε ασφαλή σημεία.  


Ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αθηναίων για την έμπρακτη συμπαράστασή του προς το ΚΥΑΔΑ, μέσω και της αύξησης του προϋπολογισμού του, καθώς και το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και τον Π.Σ.Ε.Υ. με τη βοήθεια των οποίων πραγματοποιείται ο εμβολιασμός και η ενημέρωση.
Ο εμβολιασμός και ο προληπτικός έλεγχος λόγω της μεγάλης προσέλευσης θα συνεχισθούν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος για  τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
Τηλ.  
210 5287800

Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.