Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, του σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών "Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και αποκεντρωμένης διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης", έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ο Καλλικράτης πριν ξεκινήσει το ταξίδι του, ξέμεινε μόνος, αφού ΚΕΔΚΕ, τοπικές κοινωνίες, κοινωνικοί φορείς (ιδέ πρακτικά της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής) και το σύνολο της αντιπολίτευσης (και όχι μόνο...) λένε όχι στο συγκεκριμένο σχέδιο.

Υπάρχει ακόμη χρόνος ο Υπουργός κ. Γ. Ραγκούσης να υιοθετήσει τις ομόφωνες προτάσεις της ΚΕΔΚΕ και να βοηθήσει ώστε ο "Καλλικράτης" να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών και κυρίως να είναι βιώσιμος και αποτελεσματικός.

Αν επιμείνει στην πλήρη άρνησή του να διαλεχθεί και κυρίως να ακούσει, τότε για το τι πρόκειται να συμβεί στις 02-01-2011 την αποκλειστική ευθύνη θα την έχει ο ίδιος, αλλά και προσωπικά ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Γ. Παπανδρέου, την άμεση παρέμβαση του οποίου ζητώ".

 

Ημερομηνία: 
Πεμ, 27/05/2010 - 03:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.