Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης  Βασίλης Κικίλιας και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Μελισσουργός θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 27 Μαΐου και ώρα 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχιακό Μέγαρο-Πλατεία Κοτζιά (2ος όροφος) με θέμα την παρουσίαση της αθλητικής διοργάνωσης "ATHENS GOLDEN CUP 2010".

Το τουρνουά beach volley, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρικότερη πλατεία της χώρας, στο Σύνταγμα, με φόντο το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Για τέσσερις ημέρες, από 2-6 Ιουνίου, οι θεατές και επισκέπτες του κέντρου της Αθήνας θα θαυμάσουν από κοντά Έλληνες και ξένους αθλητές του δημοφιλέστερου καλοκαιρινού αθλήματος και θα απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα.

Οι αγώνες της Πλατείας Συντάγματος σηματοδοτούν και την έναρξη του προγράμματος του Πανελλήνιου Σιρκουί "Beach Volley - Masters 2010".
 

Ημερομηνία: 
Τρι, 25/05/2010 - 03:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας)
  Τηλ.  
  210 5287800

  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.